Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o bundu, dalekohled a batoh od pivovaru Holba

25.06. - 1.07. 2018 | Aktuální soutěže
pivo Keprnik















Chytrá žena ví, co muže potěší


Co tak vyjet si do Jeseníků a vyšlápnout na nejznámější velikány. Oblaží Vás nejen skvělé zážitky, ale také Ryzí pivo z hor. Holba je v Jeseníkách doma a podobně se tady budete cítit i Vy.

Zdoláš, ale neodoláš Ryzí pivo z hor

Holba je pivovar v Jeseníkách a pivo se tady vaří od roku 1874. Více než 30 let tady vaří oblíbenou jedenáctku Šerák a letos se zrodil další velikán. Je to nový ležák Keprník a nese jméno jednoho z vrcholů Jeseníků. Ochutnat ho skutečně stojí zato. Vzal si totiž to nejlepší z Jeseníků a do vínku dostal i jejich majestát.

Patronem nového ležáku Keprník je rodák z Jeseníků známý herec a režisér Miroslav Krobot. Byl se sládkem byl u první vystírky a spolu o 3 měsíce později  naráželi 1. sud. A co popřál novému ležáku z hor? „Vše nejlepší. Je z dobré rodiny, nebojím se o něj. Holba má chuť jako Jeseníky, je hořká a svébytná, patří k sobě.“

Ryzí pivo z hor - KeprníkPivo všemi smysly

Keprník je pivo plné života s jiskrou, kterou si vzalo z vody z horských pramenů. Připomíná horské bystřiny a přitáhne pohled hned poté, co vrchní dočepuje půllitr. Jako by ve vás probouzel neutuchající energií a chuť do života. Takový je Keprník, stejně opravdový a stejně překvapující jako voda z horských pramenů, která je jeho základem.

Už první doušek odkryje hutné tělo piva. Poznáte ničím nepotlačený fundament a vychutnáváte si chlebnatou a dokonale vyváženou chuť. Skoro se chce ji kousat a v tom přichází pomalu se rozeznívající lahodná a přitom intenzivní hořkost. Doznívá až na samém kořeni jazyka, kdy ležák pomalu opouští vaše ústa. Jedinečný Keprník s horským chmelem vám dopřeje degustační zážitek, který je ódou na pivo.

Pravidla soutěže:
Soutěž o batoh, dalekohled a bundu od pivovaru Holba probíhá od pondělí 25. června do neděle 1. července 2018.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


výhra

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže,

získají výhru dle pořadí:

1. místo: batoh od pivovaru Holba

2. místo: bundu od pivovaru Holba

3. místo: dalekohled od pivovaru Holba


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. července 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. července 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu najdete na stránkách pivovaru Holba

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !