Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Carnilove pamlsky pro psy s kaprem

4.11. - 10.11. 2019 | Aktuální soutěže

Carnilove








Dopřejte vašemu psovi štědrovečerní večeři, která se podobá té vaší! Holistické granule Carnilove Fresh obsahují čerstvé maso z kapra, které má pozitivní vliv na zdraví srdce, oběhového aparátu, zubů, kostry a trávícího traktu obecně. Díky vysokému obsahu omega-3 mastných kyselin má také silné protizánětlivé účinky, přispívá ke zdraví kůže, srsti, kloubů, mozku, dásní a obecně zlepšuje činnost imunity.

CarniloveMimo kapra naleznete v řadě Carnilove Fresh také maso ze pštrosa a ověřené stálice, kterými jsou jehně, králík, kuře a pstruh. Všechny druhy masa jsou navíc v čerstvé, pro psy více lákavé formě a tvoří 80 % obsahu krmiva. Zbylých 20 % zaujímá složka rostlinná, tedy lesní ovoce, zelenina jako dýně či cizrna, divoké bobule a bylinky – zdraví prospěšný zázvor, šalvěj a rakytník. Pšenici, rýži nebo brambory v krmivu nenajdete, stejně jako je před nástupem zemědělství nenašly ani šelmy při lovu ve volné přírodě.

A protože si aktivní, zvídavý a poslušný mazlíček zaslouží i kvalitní odměnu, obsahuje řada Carnilove Fresh také spoustu přírodních křupavých a poloměkkých pamlsků. Ty v duchu holistické filosofie obsahují kromě lahodného čerstvého masa i spoustu bylinek a lesního ovoce, které plní řadu nejrůznějších funkcí: zlepšují trávení, mají antibakteriální účinky, slouží jako prevence vysokého cholesterolu, regulují obsah glukózy v krvi, posilují imunitu a zdraví mozku, zamezují zánětům, zlepšují zdraví dásní a ochraňují močový aparát. A když návrat ke kořenům a přirozené stravě, tak bez barviv, chemie a cukru.


Pravidla soutěže:
Soutěž o pamlsky Carnilove pro psy s kaprem probíhá od pondělí  4. listopadu do neděle 10. listopadu 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají pamlsky Carnilove Dog Semi-Moist Carp with Thyme v hodnotě 500 Kč.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Carnilove
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !