Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o celodenní pobyt v Šiklově mlýně s poukázkou na občerstvení

30.09. - 6.10. 2019 | Aktuální soutěže
Šikland - Halloween












Přijeďte si užít strašidelnou halloweenskou atmosféru do Šiklova mlýna. Osvětlené, halloweensky vyzdobené westernové městečko Vás vtáhne do světa duchů a čarodějů, světa plného magie, rituálů a posvátných ohňů.

Již v podvečer v den příjezdu Vás bude očekávat náš čarodějný tým a seznámí Vás s průběhem pobytu. Poté bude následovat vydatná večeře a zábavný animační program pro děti a dospělé. Prožijete příjemný večer s řadou soutěží nejen pro děti. V sobotu ráno, po snídani a rozcvičce s pohádkovými postavičkami, Vás bude již očekávat náš průvodce a provede Vás areálem Šiklova mlýna. Seznámí Vás s historií areálu od jeho počátků až po současnost. V rámci prohlídky proběhne i krmení našich zvířátek, které ocení především ti nejmenší. Dozvědí se zajímavé informace o zvířátkách v areálu, jako jsou kozy, koně, poníci, muly, bizoni, krocan, kačenky atd…
Některá zvířátka si budou moci děti i sami nakrmit!

Využijte nyní akční cenu za tento pobyt na Slevomatu:

Halloweenský pobyt v Šiklově mlýně s polopenzí, vířivkou a programem až pro 4 os.

Šiklův Mlýn - zážitkový pobyt Halloween

Pravidla soutěže:
Soutěž o celodenní pobyt v Šiklově mlýně s poukázkou na občerstvení probíhá od pondělí 30. září do neděle 6. října 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají celodenní pobyt v Šiklově mlýně s poukázkou na občerstvení a šikláky na atrakce, a to na letní sezónu, která bude začínat 26.6. a končit 30.8.2020.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. října a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 31. října na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Šiklova mlýna
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !