Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o červnové novinky nakladatelství Ikar

10.06. - 16.06. 2019 | Aktuální soutěže
Mám nad tebou moc




















Mám nad tebou moc

Teresa Driscollová


Co by vás donutilo zasáhnout? Když Ella Longfieldová náhodou vyslechne ve vlaku rozhovor dvou atraktivních mužů s mladými dívkami, nemyslí si o tom vůbec nic – dokud jí nedojde, že ti dva právě opustili vězení. V ten moment se v ní probudí mateřský instinkt. Rozhodne se zasáhnout, ale něco ji od toho odradí.

Druhého dne se ze zpráv dozvídá, že jedna z dívek – krásná, zelenooká Anna Ballardová – zmizela. O rok později je Anna stále ještě pohřešovaná. Ella trpí pocitem viny, protože nic nepodnikla, a zdá se, že není jediná, kdo jí to nemůže zapomenout. Někdo jí posílá výhružné dopisy – dopisy, kvůli nimž se bojí o svůj život. Po výroční výzvě vyjde najevo, že Annini příbuzní i přátelé skrývají nemalá tajemství. Dokonce ani její nejlepší kamarádka Sarah neřekla o tom, co se té noci stalo, úplnou pravdu. I její rodiče mají co skrývat. Někdo ale ví, kde Anna je – a hodlá si to nechat pro sebe…

Mí pacienti a další zvířata


Mí pacienti a další zvířata

Suzy Fincham-Grayová


Autorka je veterinářka a spisovatelka. Vyrostla v Anglii a přestěhovala se do Spojených států, kde začala svou kariéru veterinární lékařky specializující se na léčení domácích zvířat. V autobiografické knize vypráví veselé i smutné příběhy ze života svých zvířecích pacientů a zaznamenává postupný vývoj od nejisté studentky, která je nervózní z každého složitějšího úkolu, až po sebevědomou lékařku, která je oddaná své práci a snaží se pro své pacienty udělat první poslední.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Mám nad tebou moc a Mí pacienti a další zvířata probíhá od pondělí 10. června do neděle 16. června 2019. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z červnových knižních novinek nakladatelství Ikar.



Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. července na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Ikar
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda