Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o chytrý náramek Honor Band 3

6.08. - 12.08. 2018 | Aktuální soutěže
Honor Band 3







Honor Band 3: Nepostradatelný společník nejen ke sportu



Rádi sportujete a dáváte si záležet na dostatečném pohybu? Ideálním parťákem je pro vás chytrý náramek Honor Band 3

Využijete ho k monitoringu chůze, běhu nebo plavání. Krokoměr pohlídá, kolik toho každý den nachodíte. V režimu běhu náramek signalizuje tempo, překonanou vzdálenost, spálené kalorie a po spárování s GPS telefonu zjistíte také svou běžeckou trasu. 

Honor 3 BandDíky zabudovanému senzoru měření srdečního tepu na displeji uvidíte, jak rychle vám bije srdce. Je to dokonce jeden z nejpřesnějších náramků na trhu. A k čemu měření tepu je? Díky tomu, jak rychle vaše srdce bije, zjistíte, v jaké zóně srdečního tepu se nacházíte (to vám náramek také ukáže).  V každé zóně se pak s vaším tělem děje něco jiného. V jedné budete spíš spalovat, v další si pak budete zlepšovat fyzičku nebo budete regenerovat. Rozdělení zón a další informace snadno najdete na internetu.

Honor Band 3 je vodotěsný až do 50 m hloubky. Mimo sportovní aktivity vám změří i délku a kvalitu spánku. Pokud kvalita nebyla zrovna nejlepší, nabídne vám aplikace pár tipů na její zlepšení.

Po Bluetooth spárování s telefonem upozorňuje také na příchozí hovory, zprávy nebo ukazuje notifikace zvolených aplikací, jako jsou například Facebook, Hangouts, Instagram nebo budík. Baterie Honor Bandu 3 vydrží nabitá až 30 dní.

Náramek je kompatibilní nejen se systémem Android ve verzi 4.4 a výše, ale také s iOS 8.0 a výše. Všechna data o aktivitách, nastavení a další záležitosti jsou k dispozici v aplikaci Huawei Wear. Honor Band 3 je k dostání za 1790 Kč a vy si o něj můžete teď zasoutěžit!

Honor Band 3

Pravidla soutěže:
Soutěž o chytrý náramek Honor Band 3 probíhá od pondělí 6. srpna do 2018 neděle 12. srpna 2018.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který právně zodpověděl soutěžní otázku a jehož  REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, vyhrává chytrý náramek Honor Band 3, nepostradatelného společníka nejen ke sportu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. srpna 2018 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručen nejpozději do 30. srpna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Více informací o produktech Honor najdete na www.hihonor.cz
nebo na stránkách náramků Honor Band 3

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka