Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o čisté ruce s ALPOU Francovkou

27.04. - 3.05. 2020 | Aktuální soutěže
ALPA








ZA ČISTÉ RUCE S ALPOU  FRANCOVKOU


V období virových infekcí je základním pravidlem zvýšené dodržování hygieny.
Mobil, počítačová klávesnice, veřejná doprava, obchody a čekárny, kliky na dveřích jsou místa přenosu nákazy. Virus můžete chytnout jednoduše všude, kde se denně vystřídá spousta lidí. Proto když chcete použít třeba hromadnou dopravu, je dobré to zvážit. Stejně tak jako ostatní exponovaná místa jako jsou čekárny, velké sportovní nebo společenské akce, hromadné pochody a různé meetingy. ALPA Francovka

Reálně se můžeme zříci spousty věcí, jen na to dnes nejsme zvyklí. To ukázala i řada případů, kdy cestování za zážitky, mnohdy do míst jen nedaleko ohniska nákazy, zvítězilo nad zodpovědným úsudkem. Jedinci zodpovědní k sobě i ostatním problémy s dodržováním pravidel nemají. Ale těch, co bezohledně preferují svůj osobní prospěch, je celá řada. Až nám někdy může připadat, jako by byli ve většině, ale není tomu tak.

Nákazu si do osobní zóny přeneseme nejčastěji dotekem, tedy rukama. A jak tomu předejít, jak se chovat? Důsledně dodržujte hygienu rukou!
Umývejte si ruce několikrát denně a hlavně důkladně.
Ke každému umytí použijte mýdlo a tekoucí teplou vodu.
Při každém umytí počítejte do 20 a dobu zhruba 20 sekund nezkracujte. Ruce si umývejte před každým jídlem a při každé změně prostředí. Ruce nikdy nestrkejte do úst, očí nebo nosu to znamená nedotýkejte se sliznic. 
V případě, že nemáte k dispozici mýdlo ani vodu, můžete použít třeba známou Francovku. Obsahuje 60 procent alkoholu a ALPA Lesana ještě o 10 procent více. Stačí nalít nebo nastříkat do dlaní a „umýt“ si ruce aspoň takto. Francovku můžete použít také po každé hygieně rukou během dne. 

Při kýchání a kašlání si zakryjte ústa kapesníkem nebo předloktím. Můžete použít roušku i rukavice.


Pravidla soutěže:
Soutěž o ALPA Francovku probíhá od pondělí 27. dubna do 3. května 2020.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

7 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá ALPA Francovku.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. května 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. května 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách ALPA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !