Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové balíčky města Hévíz s čokoládou, mýdlem a léčivým bahnem

20.05. - 26.05. 2019 | Aktuální soutěže

Maďarský Hévíz – ideální místo pro romantický víkend ve dvou, wellness pobyt s kamarádkami, stejně jako dovolenou s dětmi!

 
Maďarský Hévíz je malé lázeňské městečko, které nejenže ve svém středu ukrývá světové unikum v podobě biologicky aktivního termálního jezera, jehož teploty již během jarních měsíců dosahují příjemných 26–28 °C, ale k tomu poskytuje bohaté vyžití všem generacím. Nevěříte?

Vedle koupelí v termálním jezeru si v Hévízu můžete vybrat z řady lázeňských kúr, které jsou tvořeny i koupelemi v termálních bazénech přímo v lázeňských a wellness hotelech a jsou doplněny dalšími léčebnými terapiemi jako např. masážemi, zábaly, stejně jako pitnou kúrou apod. Na své si v Hévízu přijdou i milovníci wellness a zdravého životního stylu.

Hévíz a jeho okolí poskytuje četné možnosti pro vyjížďky na jízdních kolech, má rozvětvenou síť cyklotras a značených turistických cest. Nevadí, jestli jste svá kola nechali doma, jsou k zapůjčení nejen v městečku Hévíz, ale i v jeho okolí.
jezero Hevíz
Pokud patříte k dobrodružnějším turistům, můžete při pobytu v Hévízu vyzkoušet některé speciální programy, bez ohledu na věkovou skupinu, jako je let horkovzdušným balonem, projížďka na Segway či elektrickém kole, zahrát si můžete také golf nebo si prohlédnout místní jeskyně.

Pohodlnou procházkou nebo silničním vláčkem se dostanete do krásné vinařské čtvrti Egregy, která díky své poloze nabízí úchvatný výhled do okolí. Zde můžete jednoduše načerpat síly během příjemné večeře nebo ochutnávce vín, často v doprovodu živé hudby. V horku se můžete zchladit prohlídkou malého kostela ze 13. století z éry Arpádovců nebo navštívit místní archeologické muzeum.

Jen 6 km od Hévízu se rozprostírá Národní park Balaton Uplands s největším jezerem střední Evropy – Balatonem. Balaton patří vedle Budapešti k nejpopulárnějším letním turistickým destinacím, je ideálním místem pro plachtění, výlet lodí a windsurfing. Mezi další turistické zajímavosti v okolí patří mimo jiné zříceniny hradů v Sümegu, Tátice a Szigligetu, krásný je i zámek Festetic ve městě Keszthely.

Hotel CarbonaA protože osobní zkušenost bývá tím nejlepším, připravili jsme pro vás soutěž o dárkové balíčky. Jeden z vás se může těšit na dárkový balíček z medical Spa a wellness hotel NaturMed Carbona Superior****, který se nachází 500 metrů od jezera Hévíz a centra města, uprostřed parku o rozloze 4,5 ha, jenž zaručuje klid a dokonalý odpočinek. Další dva výherci se mohou těšit na dárkový balíček města Hévíz obsahující mimo jiné tašku, čokoládu nebo mýdlo z léčivého bahna jezera z Hévíz.

Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové balíčky z města Hévíz s čokoládou a mýdlem z léčivého bahna z jezera Hévíz probíhá od pondělí 20. května do neděle 26. května 2019.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkové balíčky z města Hévíz s čokoládou a mýdlem z léčivého bahna z jezera Hévíz.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 19. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na: www.heviz.hu/cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj