Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové kazety Dove Coconut se setem na manikúru

15.10. - 21.10. 2018 | Aktuální soutěže

S Dove vykouzlíte úsměv

celé rodině


Nakupujete vánoční dárky na poslední chvíli, nebo patříte k těm, kteří mají dárek pro každého člena rodiny už v listopadu nakoupený a zabalený? Ať tak či tak, měli byste myslet na to, že nejen ženy, ale i muži ocení dokonalou péči. Vánoční dárky by měly především pohladit po duši a povzbudit. Díky dárkovým kazetám a kosmetickým taškám plných té nejlepší kosmetiky potěšíte nejen ženskou, ale také mužskou část své rodiny.


Dove přináší hýčkající péči ve formě voňavých krémů, vyživujících mlék a jemných gelů, které promění každodenní očistnou rutinu v potěšení. Ten nejlepší způsob péče o pokožku by se neměl točit pouze kolem starosti o ni, důležité je, aby vám rovněž dopřál pár chvilek uvolňujícího potěšení.  Často jde o jedinou chvíli během dne, kdy si opětovně uvědomíme své tělo a oceníme jeho krásu. Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim k Vánocům přípravky Dove, díky kterým bude jejich pokožka i vlasy hedvábně jemné a vyživené.

Pro maminku, která miluje skvělou vůni kokosových ořechů a která si na konci dlouhého dne ráda dopřeje dlouhou koupel. Nic jí neudělá větší radost než dárková kazeta plná právě její oblíbené vůně.
Pro kamarádku, která miluje čisté vůně a ráda si dopřává kvalitní produkty. Pod vánočním stromečkem ji proto jistě potěší kazeta plná originální péče.
Pro manželku, která si zaslouží něco prémiového a luxusního. Ráda relaxuje a obklopuje se jen těmi nejlepšími věcmi.
Pro sestru, která miluje svěží ovocné vůně.  Potěší ji tedy osvěžující hrušková péče.
Kazeta Dove Go Fresh s vůní hrušky a aloe vera obsahuje
Pro manžela, tatínka i tchána, pro pravého muže, který by pro svou rodinu udělal vše na světě. I on si jednou za čas potřebuje od všeho odpočinout a dopřát si výjimečnou péči. Stejně jako vy má rád kvalitní kosmetické produkty. Dopřejte mu tu správnou péči díky Dove Men+Care.
Dárkové sady DOVE



Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové kazety Dove probíhá od pondělí 15. října do neděle 21. října 2018.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkovou kazetu Dove Coconut se setem na manikúru.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. října  2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. listopadu 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky  Dove
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka