Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dětské knižní novinky od nakladatelství Fragment

18.08. - 24.08. 2014 | Aktuální soutěže

ELYONOVA ZEMĚ – Desáté město

Všude tam, kde se oceán setkává se zemí, kde útesy jsou tajemné a skály rozeklané, leží Elyonova země plná magických tajemství.
Alexina milovaná země chřadne, otrávená jedem, který se šíří z kraje za Temnými horami. Má-li zvítězit dobro, musí Alexa přeplout Osamělé moře, najít Desáté město a odhalit jeho tajemství. Osud Elyonovy země a všech, kdo v ní žijí, je v jejích rukách. Dokáže je všechny zachránit?
Třetí díl světového fantasy bestselleru!

knihy pro dětiČarodějky z jezdecké školy - Slet čarodějnic

Také bys chtěla chodit do školy, kde budeš jezdit na koni a čarovat? Vítej na Koňském hrádku!
Jana, Jula, Michelle a Franciska dostanou od tajemné sovy pozvánku do Velké rady čarodějnic na oslavu Valpružiny noci. Při nácviku noční vyjížďky jsou však přistiženy. Jako na potvoru se zrovna tu noc ztratí ze stájí drahocenná sedla. Podezření okamžitě padá na naše čtyři kamarádky a hrozí jim vyloučení ze školy. Jak se celá záležitost urovná?  A obstojí před Velkou radou čarodějnic?
Čarodějky z jezdecké školy – 3. díl dobrodružného čtení pro holky, kterým kouzla nejsou cizí.

Holky na stopě - Vážné podezřeníknihy pro děti

Před velikonočními svátky uspořádá Lucčina třída bazar. Prodejem vlastnoručně malovaných vajíček se jim podaří získat velký obnos peněz. Kasičku s penězi svěří paní učitelka přes Velikonoce Filipovi. Když ji ale následně přinese do školy, je prázdná a podezření padne právě na Filipa. Lucka věří, že peníze nevzal. Společně s Petrou a Patricií se pouští do pátrání. Podaří se jim nalézt pravého viníka? Proč chtěl někdo svalit vinu na Filipa?

Úžasný deník – Tom Gates – Geniální nápady (většinou)

A je to tady zase – právě jsem dostal naprosto geniální nápad! Což se mi stává každou chvíli. Marcus si taky myslí, že má dobré nápady, ale... většinou to stojí za houby.
Když pak přijde strejda Kevin s tím, že je machr úplně na všechno, táta se netváří zrovna v pohodě.
Za to já se teď můžu strhat smíchy po "malé" vlasové katastrofě Delie. Hahaha!

Pravidla soutěže:
Soutěž o dětské knižní novinky od nakladatelství Fragment probíhá od pondělí 18. srpna 2014 do neděle 24. srpna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


8 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá dětskou knižní novinku od nakladatelství Fragment.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách nakladatelství Fragment
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !