8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dětské ponožky z nové kolekce Nauta a termolahev Klean Kanteen

10.12. - 16.12. 2018 | Aktuální soutěže
ponožky Nauta














PONOŽKY Nauta PRO

MALÉ OBJEVITELE


Nauta je vlajková loď ponožkové flotily, která brázdí zapadlé kouty vesmíru a objevuje nové i staré formy života, které trpí na studené nožičky. Její filozofií je dopřát každému malému objeviteli teplo, pohodlí i inspiraci. Ať už je cesta, po které se vydá, krátká, dlouhá, přímá nebo klikatá, Nauta ho krůček po krůčku bezpečně dovede k cíli. Tak vzhůru za dobrodružstvím!

Nauta jsou veselé a inspirativní ponožky, které podporují kreativitu a dobrou náladu od prvních krůčků až po první velké skoky.

Všechny ponožky Nauta jsou s péčí vyrobené v České republice ze zdravotně nezávadných certifikovaných materiálů a ve svěžích barevných designech pro odvážné průzkumníky

Ke každému páru ponožek Nauta Socks dostanete audio pohádku!

Ponožky totiž mají ve svém vzoru ukrytý příběh, který je ke stažení po zadání tajného pohádkového kódu.
nová kolekce ponožek Nauta

















Kalifornská rodinná firma Klean Kanteen se zabývá výrobou zdravotně neTermo láhevzávadných kelímků, bandasek, lahví a termosek na pití i jídlo z nerezové oceli. Je jednou z nejpopulárnějších značek v USA. Jejím cílem je vyrábět dostupné, přitom zdravotně nezávadné a vysoce kvalitní produkty a propagovat zdraví a udržitelný způsob života. Razí trend minimální produkce odpadu. Všechny její výrobky jsou zpětně 100% recyklovatelné.

Klean Kanteen představují alternativu k jednorázovým plastovým a papírovým kelímkům a lahvím, které jsou často vyráběny ze zdravotně závadných materiálů, a navíc jako odpad představují velkou zátěž pro životní prostředí.

Jedna lahev Klean Kanteen ti poslouží celý život.


Pravidla soutěže:
Soutěž o dětské ponožky z nové kolekce Nauta a termolahev probíhá od pondělí 10. prosince  do neděle 16. prosince 2018.  

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo:  Nerezová termolahev Klean Kanteen  592 ml
2.-4. místo: ponožky pro malé objevitele Nauta socks


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. prosince 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 21. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Nauta Socks
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !