Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o ekologické přípravky ECOS3 pro péči o domácnost

2.03. - 8.03. 2020 | Aktuální soutěže

úklid s přípravky ECOS3















Máte na bedrech péči o domácnost a na srdci starost o životní prostředí? Pak se vám můžou hodit přípravky značky ECOS3, které pomohou při úklidu, praní i mytí nádobí a zároveň jsou šetrné k přírodě. Připravené je máme pro 5 výherců této soutěže.

Zkušené hospodyňky vědí, že přípravek, který si poradí s vodním kamenem v koupelně, mastnotou v kuchyni, a dokonce i se skvrnami na koberci, musí být s trochou nadsázky zázračný. Výherci soutěže se tak mohou těšit na Univerzální čistič od značky ECOS3, jehož kvality vystihuje název Zázračný sprej. Hodí se na celou řadu povrchů včetně keramiky, plastu, dlažby, nerezové oceli či mramoru, použít ho však můžete i na textilie a čalounění v autě.

Pro péči o podlahu se skvěle hodí vysoce koncentrovaný ECOS3 Hypoalergenní čistič povrchů, který je rovněž součástí balíčku pro výherce. S nečistotami si rychle poradí a nezanechá za sebou skvrny ani šmouhy. K čištěným povrchům je však velmi šetrný. Navíc získal certifikát italského institutu ICEA, který zohledňuje přístup k přírodě i lidem, ať už v roli zaměstnanců nebo spotřebitelů. Stejná certifikace zdobí i ECOS3 Bylinný tekutý prostředek na mytí nádobí, který pomůže (nejen) našim výhercům při mytí nádobí, a ECOS3 Ultra koncentrovaný tekutý gel na prádlo. I ten je součástí balíčku pro výherce.  Je velmi účinný, a kromě příjemné vůně květin vás může těšit i skutečnost, že je až z 95 % biologicky odbouratelný, a tak zbytečně nezatěžuje přírodu. Vhodný je i pro použití v domácnostech, jejichž členové mají citlivou pokožku.
ekologické přípravky ECOS3


Pravidla soutěže:
Soutěž o ekologické přípravky ECOS3 probíhá od pondělí 2. března do 8. března.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s přípravky značky ECOS3 pro péči o domácnost.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. března 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. března 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Ekologické přípravky ECOS3 jsou k dostání na e-shopu www.liftea.cz. Pořídíte na něm i doplňky stravy a bio, přírodní a dermokosmetiku pro děti i dospělé. Právě na tomto webu najdete i nápovědu k soutěži.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !