Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Elasti-Q kyselina listová 800 pro nastávající maminky

19.06. - 25.06. 2017 | Aktuální soutěže

Elasti-Q kyselina listová














Vyvážená strava v těhotenství je základ


V těhotenství by měl být váš jídelníček co nejpestřejší, protože v tomto období jsou zvýšené nároky na příjem vitaminů a minerálů. Nejdůležitější je, abyste byla v dobré kondici a plod mohl optimálně růst a vyvíjet se.

Strava v  prvních 1000 dnech, které se počítají od početí do tří let věku dítěte, nejvíce ovlivňuje průběh těhotenství. Ale má vliv na případné komplikace a zdraví dítěte v dospělosti.

V tomto ohledu je dobré vsadit na vitaminy skupiny B (tzv. B – komplex), které byly stvořeny přímo pro ženy a jejich problémy. Pro těhulky a ženy, které plánují otěhotnět, jsou nejdůležitější dva z nich: vitamin B9 (kyselina listová) a vitamin B6 (pyridoxin). Ovšem pro denní příjem kyseliny listové byste musela sníst nejméně 5 hlávek zelí.
doplněk stravy
Elasti-Q kyselina listová 800Kyselina listová je nezbytná při dělení a diferenciaci buněk. Ovlivňuje růst zárodečných tkání a normální krvetvorbu. Pyridoxin přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, navíc také pomáhá posilovat funkci imunitního systému. Pro těhotné ženy je však důležité, že minimalizuje ranní nevolnosti a zvracení. 

Jako prevence při nedostatku kyseliny listové a pyridoxinu, které zajišťují zdravý průběh těhotenství, se nastávajícím maminkám nejlépe osvědčil kvalitní doplněk stravy Elasti-Q® kyselina listová 800. Přípravek je vhodné začít užívat 3 měsíce před plánovaným těhotenstvím jako prevenci vývojových vad plodu, v těhotenství pro zdravý průběh a při ranních nevolnostech a po porodu a v době kojení.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Elasti-Q kyselina listová 800 probíhá od pondělí 19. června 2017  do neděle 25. června 2017.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá doplněk stravy pro nastávající maminky Elasti-Q kyselina listová 800.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. července 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Více o tomto produktu naleznete na www.elasti-q.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice