Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o FIT podložky a Alpa Francovky pro čisté ruce

16.03. - 22.03. 2020 | Aktuální soutěže

ALPA Francovky

















ALPA FrancovkaV období virových infekcí je základním pravidlem dodržovat hygienu rukou. Mobil, počítačová klávesnice, veřejná doprava, obchody a čekárny, kliky na dveřích jsou místa přenosu nákazy. Jednoduše všude, kde se denně vystřídá spousta lidí. Nákazu si do osobní zóny přeneseme nejčastěji dotekem, tedy rukama.

Jak tomu předejít? Důsledně dodržujte hygienu rukou!

Umývejte si ruce několikrát denně a hlavně důkladně. Ke každému umytí použijte mýdlo a tekoucí teplou vodu. Při každém umytí počítejte do 20 a dobu zhruba 20 sekund nezkracujte.

V případě, že nemáte k dispozici mýdlo ani vodu, použijte jednoduše Francovku. A že Vás to dosud nenapadlo? Vždyť přece známá ALPA Francovka obsahuje 60 procent alkoholu a ALPA Lesana ještě o 10 procent více. Stačí nalít nebo nastříkat do dlaní a „umýt“ si ruce aspoň takto.

Francovku můžete použít také po každé hygieně rukou během dne. ALPA pomáhá už 107 let.


Pravidla soutěže:
Soutěž o FIT podložky a ALPA Francovky probíhá od pondělí 16. března do 22. března 2020. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

FIT podložka5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá FIT podložku, kapsu na mobil a 3 Alpa Francovky.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. března 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách ALPA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !