8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o hemoroidální přípravek Alfalex

9.11. - 15.11. 2020 | Aktuální soutěže
Pokud vás svědí něco na těle, trochu se poškrabete, a je to. Na intimní oblasti si kvůli společenským pravidlům obvykle veřejně nesaháte, i kdyby to sebevíc svědilo. Takové místo je například zadek, o nějž je třeba se dostatečně starat. Nejen o jeho pevný tvar, který má spíše sexuální či estetický efekt, ale i o jeho jemnou kůži mezi hýžděmi a citlivý konečník. To jsou totiž místa, která jsou náchylná na vznik vyrážek, ekzémů a různých hemoroidálních onemocnění.www.konectabu.cz

Kůže chrání před infekcemi, proto byste jí měli věnovat náležitou péči. Nejen na obličeji, kde mnozí bojují s nekonečným akné, ale i na jiných částech těla. Obzvlášť v partiích, které zůstávají okolí skryté.  

Zbavte se ekzematického svědění

Svědění mezi hýžděmi může nejčastěji znamenat akutní ekzém, kdy je kůže kolem červená, vlhká se stroupky a prasklinkami. Typické příznaky jsou pálení, řezání a následné svědění, kdy se ranka nebo rozškrábaná kůže hojí. Pokud nebudete situaci řešit, z akutního ekzému se může stát chronický a bolest při každém pohybu, vyprazdňování se bude zbytečně stupňovat.

Netrapte se zbytečně

Ekzém může být také jeden z vedlejších jevů při hemoroidálním onemocnění. Pravděpodobnost vzniku snížíte dlouhodobým pestrým jídelníčkem bohatým na vlákninu, dostatkem pohybu, používáním sprchy nebo bidetu a měkkého toaletního papíru. Důležité je také navštívit praktického lékaře, který vám může předepsat venofarmaka a doporučit k tomu vhodné masti z lékárny (např. Alfalex). Jsou určené právě na ono svědění a pálení. Vytváří na pokožce ochrannou vrstvu, podporují hojení a pečují o zanícenou a svědivou pokožku. „Lokální léčba v podobě mastí a čípků má zklidňující efekt. Zabraňuje dalším traumatům a ochraňuje sliznici před poškozením při dalším vyprazdňování,“ radí proktolog MUDr. Martin Kouda z Chimare clinic v Praze.

Trhliny: Když se bojíte zasednout

Kromě ekzému, svědění a pálení pěkně potrápí i řitní trhliny. Nepříjemná záležitost začíná náhle jako ostrá, řezavá bolest při návštěvě toalety a bezprostředně po ní. S dalším posezením na míse se vše vrací, protože sotva se trhlinka stihne nějak zahojit, už dostává nový nápor. Nekonečná situace se opakuje, stupňuje a často dojde do stavu, kdy návštěvu toalety oddalujete, protože víte, co vás tu čeká. Stres a napětí spojené s vidinou bolestivého vyprazdňování to celé zhoršuje.

Mast Alfalex s trojitým efektem Alfalex

Trojitý efekt masti zajišťuje zmírnění příznaků hemoroidálního onemocnění a podporuje léčbu. Vytváří na pokožce ochrannou vrstvu, přispívá k hojení a snižuje riziko vzniku prasklin. Pomáhá i od svědění, pálení či ekzému. Zakoupíte v lékárně nebo na e-shopu za doporučenou cenu 199 Kč. Zdravotnický prostředek, CE2409, Pro více informací si přečtěte návod k použití. www.konectabu.cz


Pravidla soutěže:
Soutěž o hemoroidální přípravky Alfalex a knihu Pozadí v popředí probíhá od pondělí 9. listopadu do 15. listopadu.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 1 balení masti Alfalex, 1 balení čípků Alfalex a knihu Pozadí v popředí od docentky klinické psychologie Laury Janáčkové.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. listopadu 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 1. prosince 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na stránkách www.konectabu.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !