MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o hvězdný román a bestseller Manželská smlouva

24.06. - 30.06. 2013 | Aktuální soutěže

Manželská smlouva


Aby zachránila dům, pomůže Alexe už asi jen kouzlo. V životě by jí však nenapadlo, že jedno takové jí do cesty přičaruje staršího bratra její nejlepší kamarádky – a mocného muže, který jí zlomil srdce. Miliardář Nicholas Ryan sice v institut manželství nevěří, ale aby se mohl stát dědicem rodinné společnosti, potřebuje sehnat manželku. A to rychle. Když se dozví, že sestřina dávná kamarádka má finanční trable, dá Alexe odvážnou nabídku. Má to být manželství s jednoduchými pravidly: nezaplést se, nezamilovat se a jeden rok předstírat pár. Je to jen obchod. To přece nemůže být tak těžké zvládnout, ne?

Všechny čtenářky, které propadly sexy romancím a dávají přednost happy endu, by měly zbystřit. Na pulty českých knihkupců přichází hvězdný román amerického knižního trhu Manželská smlouva, který New York Times označily za bestseller roku 2012.

Čtěte také náš článek o této červnové novince v rubrice SPOLEČNOST - knižní tipy

Manželsklá smlouvaPravidla soutěže:
Soutěž o hvězdný román a bestseller Manželská smlouva probíhá od pondělí 24. června 2013 do neděle 30. června 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají hvězdný román Manželská smlouva od nakladatelství Ikar.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. července 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. července 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na Bux.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !