Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o hydratační vodu FACE SOOTHING ESSENCE

20.05. - 26.05. 2019 | Aktuální soutěže
značka GREEN


















JDE TO I JINAK – HOLISTICKÝ PŘÍSTUP V KOSMETICE PŘINÁŠÍ ZNAČKA GREEN od MARIONNAUD


S termínem holistický se setkáváme zejména v souvislosti se zdravím. Víte, že taková může být i kosmetika?

pleťová voda GREENOstatně je to právě naše kůže, která je největším orgánem lidského těla a často jí „dopřáváme“ celé koktejly chemických látek. Přírodní kosmetika GREEN ze sítě parfumerií Marionnaud je však jiná. Kromě absence obsahu chemie (nenajdeme v ní parabeny, sulfáty, minerální oleje, ani syntetické parfemace) ctí také holistický, tedy celostní přístup a je přínosem pro naše tělo, ale také duši a mysl. Kombinace čistého, přírodního složení, ale také šetrnost při výrobě a úcta k přírodě, činí GREEN značkou, která prospěje naší pokožce, i svědomí. Aktuálně představuje tato ve Francii vyrobená značka sedm novinek pleťové i tělové péče, které využívají ingredience jako zelený čaj, leknín, zázvor, pistáciové máslo a další přírodní složky. Značku GREEN najdeme výhradně v síti parfumerií Marionnaud.


MARIONNAUD GREEN FACE SOOTHING ESSENCE s výtažkem ze lnu


Dokonale hebká a vyčištěná pleť. Přesně to nám zajistí tato hydratační voda s obsahem výtažku ze lnu. Len je v kosmetice oblíben pro své zjemňující a zklidňující účinky. Voda pleť hydratuje, důkladně očistí a zanechá ji příjemně hebkou.
Aplikuje se velmi snadno pomocí vatového tamponku přímo na pleť – ať už místo klasického odličovače, či jako precizní dočištění pleti před další péčí.


Pravidla soutěže:
Soutěž o hydratační vodu FACE SOOTHING ESSENCE probíhá od pondělí 20. května do neděle 26. května 2019. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají hydratační vodu FACE SOOTHING ESSENCE od parfumerie Marionnaud.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 19. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na webu parfumerií Marionnaud
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda