Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o inspirativní jarní čtení od vydavatelství Mladá fronta

27.05. - 2.06. 2019 | Aktuální soutěže
Dítě v síti




















Dítě v síti

Anastázie Harris, Daniel Dočekal, Lubomír Heger

Kniha Dítě v síti je přehledný a praktický návod, jak přistupovat k výchově a vzdělávání dětí během současné expanze informačních technologií. Zabývá se mnoha paradoxy dnešní „doby datové“, která nabízí dětem i dospělým stejně tak úžasné příležitosti jako dosud netušená rizika. Jak se smysluplně vzdělávat v situaci, kdy všechny informace jsou k dispozici na pár kliknutí, ale je těžké vyznat se v jejich kontextu? Jak zamezit tomu, aby děti upadly do digitální závislosti?
I krása může zabíjet



I krása může zabíjet

Wendy Holdenová

V 90. letech potká Angličan Ben v londýnské galerii mladou českou sklářku Kateřinu. Její zvláštní krása ho okouzlí a stanou se z nich milenci, dívka mu toho však o sobě prozradí jen velmi málo.  Nezačne být o mnoho sdílnější ani poté, co otěhotní a Ben se vzdá práce v nakladatelství a odstěhuje se s ní do domku v Norfolku. Ben se zde snaží dokončit svůj první román, ale příliš se mu to nedaří. Kateřina pokračuje ve studiích a v místní sklárně se věnuje svému umění.




Stále krásná




Stále krásná

Estelle Lefébureová

Estelle Lefébureová bývala slavnou modelkou, takže o tom, jak si přibývající roky vybírají na vzhledu ženy svou daň, ví svoje – a také o tom, jak tento proces zpomalit. V současnosti je Estelle velmi populární propagátorkou zdravého životního stylu a o své tipy se dělí s ostatními



Pravidla soutěže:
Soutěž o inspirativní jarní čtení od vydavatelství Mladá fronta probíhá od pondělí 27. května do neděle 2. června 2019.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z jarních novinek  od vydavatelství Mladá fronta.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství Mladá fronta
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík