Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o intenzivní hydratační kúru SynCare Cellular Hydrating

14.09. - 20.09. 2020 | Aktuální soutěže
kosmetika SynCare






SynCare je česká značka dermo a bio kosmetiky, orientovaná na účinné a přitom šetrné ošetření pokožky obličeje i těla.

SynCare je jediná česká výrobní kosmetická firma s vlastním dermatologickým centrem v Brně. Kosmetické záležitosti tady řeší lékaři, kteří se věnují problémům pokožky jako je například zvýšená citlivost, akné, kuperóza nebo rosacea a další. Centrum tak poskytuje nejen profesionální péči, ale současně plní svoji edukační a konzultační funkci. Pokud máte problémy s pletí, právě tady vám mohou pomoci.

„Pečlivá diagnostika má vždy předcházet konkrétnímu ošetření, to platí v medicíně i v kosmetice,“ říká MUDr. Petr Svoboda, spolumajitel firmy. „Používáme moderní diagnostické přístroje, které nám pomáhají řešit nejen hraniční problémy pleti, ale i nastavit správnou péči pro zdravou pokožku. Běžně provádíme např. diagnostiku mazu, hydratace, elasticity, SPF kůže nebo analýzu vrásek  či pigmentu. Správná diagnostika v dnes v dermokosmetice celosvětovým trendem. Umožňuje přesné zacílení na daný problém nebo disbalanci a tím dosažení výborných výsledků v poměrně krátké době,“ specifikuje MUDr. Svoboda. Syncare nabídl první přístrojovou diagnostiku pleti v ČR už v roce 1997 v trojkombinaci měření mazu, hydratace a ph pokožky.
 

Dopřejte pleti správnou péči. Hydratujte!


SynCare Cellular HydratingIntenzivní hydratační kúra SynCare pro každou pleť.
Bez rozdílu typu i věku.

SynCare Cellular Hydrating v mikro ampulích slouží k intenzivní hydrataci vitálních buněk pokožky. Jde o lehké sérum, které pleť ochotně a rychle přijímá. Již po několika dnech zvyšuje tonus pokožky, vyhlazuje ji a zpevňuje. Pokožka získává zpět svůj jas i zdravou barvu a působí „napumpovaně“ a mladistvě svěže.
Předností je okamžitý efekt a přitom dlouhodobý účinek, proto 28 denní kúru stačí aplikovat dvakrát ročně. 

Kúra na 28 dnů tj. 14 ampulí za 758 Kč
Přípravky SynCare je možné zakoupit v lékárnách a kosmetických salonech.


Pravidla soutěže:
Soutěž o intenzivní hydratační kúru SynCare Cellular Hydrating probíhá od pondělí 14. září do 20. září 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají kúru na 28 dnů intenzivní hydratační péče SynCare Cellular Hydrating.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. září 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda