Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o jarní novinky pro celou rodinu od vydavatelství Albatros media

13.05. - 19.05. 2019 | Aktuální soutěže
Stálo to za to



















Stálo to za to?

Vladimír Kučera, Karel Kučera


Soubor rozhovorů s významnými osobnostmi politiky, vědy a kultury jako pomyslná tečka za oslavami velkého výročí

Vybudovali jsme funkční stát? Kde je hranice mezi vlastenectvím a nacionalismem? Stálo vůbec za to zakládat republiku? Moderátor pořadu Historie.cs Vladimír Kučera a Karel Kučera položili tyto a podobné otázky osobnostem z různých oblastí a různých názorů, mezi nimiž jsou Petr Pithart, Karel Schwarzenberg, Daniel Kroupa, Jan Rychlík i naši sousedé z Polska či Slovenska. Texty doplňuje kreslený humor autora populárního měsíčníku Sorry.
Můžeš (po)dělat cokoliv

Můžeš (po)dělat cokoliv

Miky Škoda


Z Pardubic přes čtyřtisícovky až za hranice běžného života
Tohle je inspirativní příběh sedmadvacetiletého kluka, který procestoval více než čtyřicet zemí, vystudoval dvě vysoké školy, založil dvě firmy a mezitím se několikrát dostal do pořádného průšvihu. Třeba když potkal medvěda nebo když prodělal první statisíce. Právě prostřednictvím vlastních zážitků a zkušeností Miky ostatním ukazuje, jak je důležité přijímat výzvy, věřit sobě i svému okolí a hlavně se ze svých fuck-upů na cestě za sny nepodělat.

Slzy smíchu

Alena Blanářová


Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. A tak dívka z jihomoravské vísky vykročila na svou cestu za štěstím.


Tomík na cestách a Slzy smíchu

Tomík na cestách

Tomáš Vejmola


Neohrožený dobrodruh, milovník sýrů a tuk-tuků vypráví o své bláznivé cestě z Bangkoku až domů na Moravu.

Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.


Honest Guide

Janek Rubeš, Honza Mikulka


Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.

Praha není jenom Hrad a Karlův most. Než ji začnete objevovat, poznejte její nástrahy. Ale pozor, tohle není průvodce popisující historii každé budovy či turistické procházky po památkách. Najdete tu naopak tipy, kde se dobře najíst a nezaplatit majlant, jaká místa vidět a necpat se přitom s davy nebo jak nenaletět podvodníkům.

Lásko pro samouky a Honest Guide

Láska pro samouky

Barbora Šťastná


Nový život, noví muži. Tak proč si připadám jako stará kráva?
Jak se liší randění v osmnácti a ve čtyřiceti? Vlastně skoro nijak. Ve čtyřiceti jste pořád stejně nejistí a zmatení jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Klára se o tom přesvědčí, když ze dne na den skončí její manželství a ona se znovu ocitne ve světě nezadaných. Zažije pár katastrofických schůzek, zjišťuje, jak vypadá seznamování přes Tinder, Facebook, Messenger a Instagram, a že trapasy online jsou stejně trapné jako ty skutečné.


Pravidla soutěže:
Soutěž o jarní novinky pro celou rodinu od vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 13. května do neděle 19. května. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z jarních novinek pro celou rodinu od vydavatelství Albatros media.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle