Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihu Projezte se ke zdraví a vitalitě z nakladatelství LIREGO

20.07. - 26.07. 2020 | Aktuální soutěže

Jarmila Mandžuková

Projezte se ke zdraví a vitalitě


Dveře k dokonalému zdraví a vitalitě se otevírají zevnitř!
Každý z nás je může prostřednictvím hodnotné a výživné stravy otevřít. Každý z nás může ve svém životě mnohé změnit a zlepšit. Kniha je poutavým průvodcem, který přináší nový pohled na střevo jako náš druhý mozek, pomáhá pochopit biologické účinky běžných potravin a působit tak na uzdravení i prevenci mnoha nemocí. Nabízí ověřená doporučení a nápady, jak o sebe co nejlépe pečovat a vést plnohodnotný a spokojený život.

Projezte se ke zdraví a vitalitěKlíčem ke správnému fungování našeho organismu je zodpovědnost za vlastní zdraví. Život bez nemoci a bolesti je mnohem krásnější a plnohodnotnější a určitě stojí za to, nebýt pasivní a začít pro sebe něco dělat!

Pokud se nestravujete úplně nejzdravěji, nevěšte hlavu, začít žít zdravě není NIKDY pozdě. Vědět, co jíst nemáte, je stejně důležité, jako vědět, co jíst máte. Pamatujte, je-li odhodlání, vždy existuje způsob, jak dosáhnout cíle. Buďte trpěliví, neztrácejte víru, naději a touhu žít. Při nesprávném stravování je pouze jeden poražený, my sami.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knihu Projezte se ke zdraví a vitalitě probíhá od pondělí 20. července do 26. července 2020. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knihu Projezte se ke zdraví a vitalitě z nakladatelství LIREGO.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. července 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. srpna 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství LIREGO
nebo na webu autorky Jarmily Mandžukové
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !