Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihu Slova, která pomáhají aneb Motivace k lepšímu životu

19.12. - 25.12. 2016 | Aktuální soutěže

Jarmila Mandžuková


Slova mají velkou moc! Poskytují obrovskou moudrost a mohou pomoci ve všech oblastech našeho života. Slovo není jen tak něco, slovo je energie. Je až neuvěřitelné, jakou mají sílu slova. Jsou tak mocná, že když správně seřadíme slova, můžeme mnohé radikálně změnit. I svůj život, nebo život jiných lidí. Slova jsou mocná, dokážou pohnout skálou. Slova dokážou divy. Jedno jediné slovo a můžeme se propadnout do hlubin temna a nebo můžeme vyletět do výšin. Slova nás donutí usmát se, umí potěšit a rozjasnit den. Slova nás povzbudí, když máme smutek na duši. Slova dokážou pomoci i zachránit život. Slova nám otevírají dveře a ukazují směr, kterým se máme vydat. V okamžiku, kdy je s důvěrou přečteme, si uvědomíme, že existuje něco, co nám může pomoci a co nám dodá odvahu. Přestaneme být bezmocní, pocítíme sílu a jsme na cestě k úspěchu a štěstí. Budeme-li slovům důvěřovat, lépe poznáme sami sebe, naučíme se sebeúctě a náš život bude plynout hladce. Slova by měla být protilátkou na naše současné potíže. Hluboká moudrost slov nám dá sílu především ve zlých dobách.

Slova, která pomáhají aneb Motivace k lepšímu životuBerte slova jako přátelské rady a upozornění, čeho se máte vyvarovat a jak postupovat, chcete-li být šťastní, zdraví a dosáhnout svého cíle. Kniha s vámi bude spolupracovat, zocelí vás pro řešení potíží, pomůže vám překonat problémy a dodá vám odvahu do života. Cílem knihy je, oslovit vaše nitro a srdce, vyprovokovat vás do boje, nezůstat přešlapovat na místě a jít dál. Získejte odvahu proměnit svůj obyčejný život na výjimečný život. Nechť kniha zažehne vaši vnitřní jiskru, uklidní vašeho nepokojného ducha a stane se návodem k získání radosti, míru a uskutečnění vašich snů.

Pravidla soutěže:
Soutěž o knihu Slova, která pomáhají aneb Motivace k lepšímu životu probíhá od pondělí
19. prosince 2016 do neděle 25. prosince 2016.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knihu z nakladatelství Vyšehrad Slova, která pomáhají aneb Motivace k lepšímu životu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. prosince 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 22. ledna 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách autorky Jarmily Mandžukové
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !