Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky Navždy spolu a Edo! Ty NEPOSEDO!

1.07. - 7.07. 2019 | Aktuální soutěže
Navždy spolu




















Navždy spolu

Valter Fogato

I v říši zvířat existuje pravá láska. Někteří živočichové tvoří páry na celý život, jiní mají zase okouzlující zásnubní rituály. Tato kniha plná krásných ilustrací malým čtenářům přináší přehled těch nejzajímavějších a nejzamilovanějších zvířecích párů na planetě. Něžná, osobitá a pestrobarevná óda na skutečnou lásku.
Edo! Ty NEPOSEDO!


Edo! Ty NEPOSEDO!

Romana Suchá, Pavla Etrychová

Každý se někdy chová jako „slon v porcelánu“ a sloník Eda je opravdový neposeda. Leporelo je plné obrázků, na kterých se děti učí v různých prostředích a situacích, co je slušné chování, co je nebezpečné a co se nedělá. Mohou hledat jednotlivá zvířátka nebo hádat různá povolání. Obrázky doprovází veselé verše a texty v bublinách.




Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Navždy spolu a Edo! Ty NEPOSEDO! probíhá od pondělí 1. července do neděle 7. července 2019.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z novinek vydavatelství Mladá fronta - Navždy spolu nebo Edo! Ty NEPOSEDO!.



Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. července  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Kniha.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !