Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SOUTĚŽ o kombinaci vitaminů K2+D3 a přírodního kalcia Ovovital

13.05. - 19.05. 2019 | Aktuální soutěže
Biomin







Chcete mít zdravé kosti a cévy?

Pak je tu právě pro vás soutěž o balíček s kombinací vitaminů K2+D3 a přírodního vápníku:  Vitaminy K2 a D3 jsou pro náš organismus velice důležité živiny. Přesto jich má většina z nás nedostatek, což má vliv na stav našich kostí, cév i imunitního systému.

OVOVitalJsou důležitými spojenci vápníku: K2 pomáhá dostat vápník přesně tam, kde je ho potřeba – do kostí a zubů a zabraňuje jeho ukládání v měkkých tkáních, pomáhá tak mimo jiné snižovat riziko zlomenin z důvodu úbytku kostní hmoty. D3 zabezpečuje efektivní vstřebávání vápníku ze zažívacího traktu do krve. Navíc posiluje nervový systém, účinkuje na správný metabolismus cukru, pozitivně ovlivňuje krevní tlak a je vhodný i pro správné fungování imunity.

Vitaminy od slovenské firmy Biomin jsou určené pro dospělé včetně seniorů a těhotných žen. Vzhledem k tomu, že neobsahují cukr, lepek ani laktózu, mohou je užívat i diabetici, lidé s potravinovými intolerancemi a jsou vhodné i pro vegany a vegetariány.

Přírodní kalcium - Ovovital slouží k udržení zdravých kostí a zubů, přispívá také ke správnému fungování svalů a k normální srážlivosti krve. Je zcela přírodní, bez chemických a pomocných látek, proto zejména při dlouhodobém užívání nezatěžuje organismus a má o 30 % vyšší vstřebatelnost než uměle vyráběný vápník. Je vhodný i pro diabetiky, celiaky a osoby s fenylketonurií.
Více informací na www.jsemstalekost.cz
Biomin
Pravidla soutěže:
Soutěž o kombinaci vitaminů K2+D3 a přírodního kalcia Ovovital probíhá od pondělí 13. května do neděle 19. května 2019.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají kombinaci vitaminů K2+D3 a přírodního kalcia Ovovital – pro zdravé kosti a cévy.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. května 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na www.jsemstalekost.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !