Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o konopné oleje Hempin z Konopné lékárny

22.04. - 28.04. 2019 | Aktuální soutěže
Konopná lékárna













Žijte zdravě,

je to ve Vašich rukou


Konopný olej HempinI když se možná může zdát, že se momentálně roztrhl pytel se zázračnými konopnými přípravky, rozhodně nejde o jen tak ledajaký současný módní výstřelek. Konopná rostlina ve formě oleje, ale i jiných variantách, se využívá již po celá staletí různými kulturami. Velkou roli hrála již v antice nebo třeba ve starověké Číně.

Konopný olej Hempin se lisuje za studena, aby se zachovalo co nejvíce důležitých látek, které semínko ve své panenské podobě nabízí. Vyrábí se z legálních odrůd konopí setého (cannabis sativa).

Konopný olej je oblíbená potravina vegetariánů a veganů, protože obsahuje nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6, které si lidský organismus neumí sám vytvořit a musí je tak dostávat z jiného zdroje. Konopný olej navíc disponuje ideálním poměrem 1:3 kyseliny alfa-linolenové (EMK Omega-3) a gama-linolenové (EMK Omega-6).

Nalezneme v něm vzácně se vyskytující kyselinu Omega-9, označovanou také jako kyselina olejová, rostlinné steroly, vitamíny A, B1, B2, B3, B6, C, D, E a mnoho dalších prospěšných látek pro organismus. Užívání konopného oleje si oblíbili sportovci, děti i senioři. Má své uplatnění při prevenci zdraví a nese archetyp superpotraviny pro každodenní používání.

„Vhodný je do studené kuchyně k přípravě salátů, ale také jako prevence ve formě jedné polévkové lžíce denně,“ doporučuje Jiří Stabla, odborník na konopí, zakladatel Konopných lékáren.

Pravidla soutěže:
Soutěž o Konopný olej Hempin z Konopné lékárny probíhá od pondělí 22. dubna do neděle 28. dubna 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Konopný olej Hempin z Konopné lékárny.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. dubna 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. května na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách https://konopne-lekarny.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice