Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kuchařku a další čtení pro děti od Nakladatelství Fragment

17.11. - 23.11. 2014 | Aktuální soutěže

Velká kuchařka pro kluky a holky

Touží vaše děti pomáhat v kuchyni a podílet se na vaření? Dejte jim do ruky tuto veselou kuchařku a dobrou večeři nebo narozeninovou oslavu budete mít bez práce. :-)
Průvodkyně kuchařskou knihou – okouzlující čarodějka Borůfka – vykouzlí recepty na dobroty, které budou dětským jazýčkům zaručeně chutnat.
 

Klub Tygrů – Počítačoví piráti

Biggi, Luk a Patrik jsou strachy bez sebe! Na monitoru školního počítače se objevuje podivná tvář, která hrozí vymazáním dat a dokonce jeho zničením. Požaduje výkupné, jinak svůj plán uskuteční. Když je napaden počítač v klubovně Klubu Tygrů a dokonce další přístroje v okolí, začne být všem jasné, že na internetu řádí počítačoví piráti.

Můj milý deníčku – Jasně, že jsem nejlepší!

Jsem Jamie a už nikdy nedopustím, abych dostala k narozeninám místo roztomilého štěněte skákací tyč!!! Taky se mi vůbec nelíbí, že MOJI nejoblíbenější kapelu považují za SVOJI nejoblíbenější i všichni ostatní. Proč se po mně opičí?

Švindlova uličnická akademie – Rošťáci v akci

…aneb když uličníci zachraňují svět.
Žáky proslulé Švindlovy uličnické akademie v čele s Tomášem Fukem a Alicí čeká další lekce rošťáren. A to od odbornice s velkým O – samotné Peggy Paprikové. Ta dokáže unést rukojmí s takovou elegancí, že si daný nebožák ani nevšimne, že už zase sedí doma u večeře.

Čarodějky z jezdecké školy – Sázka na vítěze

Také bys chtěla chodit do školy, kde budeš jezdit na koni a čarovat? Vítej na Koňském hrádku! Blíží se léto a Julu, Miki, Janu a Francisku čeká jezdecký závod. Jejich soupeřkám se však podařilo získat seznam soutěžních úkolů a tajně na ně trénují.  A jak asi dopadne závod?
nakladatelství Fragment
Pravidla soutěže:
Soutěž o báječné čtení pro děti od nakladatelství Fragment probíhá od pondělí 17. listopadu 2014 do neděle 23. listopadu 2014.

 Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


8 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá jednu z výše uvedených knih pro děti od nakladatelství Fragment.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. listopadu 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách nakladatelství Fragment
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !