Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kuchyňské spotřebiče české značky Concept

21.01. - 27.01. 2019 | Aktuální soutěže
Chcete si vylepšit vybavení své kuchyně a udělat něco pro své zdraví? Soutěžte s námi o skvělé ceny od české značky elektrospotřebičů Concept. Vyhrát můžete multifunkční tyčový mixér, praktický smoothie maker nebo designovou rychlovarnou konvici.

Kromě malých kuchyňských domácích spotřebičů najdete v nabídce české značky Concept také velkou bílou techniku, jako myčky na nádobí, varné desky, digestoře, trouby, chladničky a sporáky.  Vše v ucelených a promyšlených designových řadách tak, aby nabídka umožňovala řešení pro zařízení celé moderní kuchyně. Ke stálicím v sortimentu patří ale i vysavače, topidla, péče o vlasy a nově také dvě specializované řady – PERFECT CLEAN (ucelená řada klasických i akumulátorových vysavačů, parních podlahových mopů, parních čističů a vysavačů na okna) a PERFECT AIR (řada péče o vzduch – zvlhčovače, odvlhčovače a čističky vzduchu)
tyčový mixér concep
Tyčový mixér Concept TM4750 PRESSITO s chopperem, šlehací metlou a mixovací nádobou
Hravě rozmixuje, poseká, rozdrtí nebo ušlehá. Kromě odnímatelné celokovové nohy, která je u tyčových mixérů samozřejmostí, má totiž i chopper o objemu 500 ml, šlehací metlu a velkou mixovací nádobu s víčkem o objemu 800 ml. Disponuje také funkcí Turbo, má plynulou regulaci otáček a jeho výhodou je i nízká hlučnost při provozu.

Smoothie maker Concept SM3382 „Active Smoothie“
Na první pohled zaujme svěží červenou barvou a hned potom svoji praktičností. Malý barevný mixér je dodáván s lahví o objemu 570 ml, ve které můžete pohodlně a rychle vyrobit zdravé smoothie, ledovou kávu nebo koktejl. Lahev je vyrobena z plastu bez škodlivých bisfenolů (BPA tritanu) a pro jednoduchou manipulaci je vybavena snímatelným gumovým proužkem pro snadné uchopení. Navíc, díky pítku ve víčku a těsnění proti vytékání, si nápoj můžete rovnou v lahvi vzít sebou do auta nebo do kabelky a vychutnat si ho kdykoliv a kdekoliv budete potřebovat.
Smoothie maker
Rychlovarná konvice Concept RK2341
Rychlovarná konvice ConceptPlastová rychlovarná konvice s atraktivním 3D designem splní všechny požadavky. Díky jejímu objemu 1,7 litru v ní najednou uvaříte vodu na nápoje pro celou rodinu, široké tělo umožňuje její snadné čištění, optimálně tvarované ústí konvice zajistí vždy přesné nalévání a víko pro doplnění vody otevřete stiskem jednoho tlačítka. Výhodný je i podstavec otočný o 360°, takže konvici na něj můžete postavit z jakéhokoli úhlu. Vybavena je i dvojnásobným bezpečnostním systémem a po uvaření vody se sama automaticky vypne.

Pravidla soutěže:
Soutěž o kuchyňské spotřebiče české značky Concept probíhá od pondělí 21. ledna do 27. ledna.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. ledna 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 27. února 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď se dozvíte na stránkách Concept
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda