Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o květnové novinky vydavatelství Albatros media

22.05. - 28.05. 2017 | Aktuální soutěže
Smrtící DNA





















Smrtící DNA


Postgraduální studentka Eva Loutsová byla zavražděna během svého výzkumu v Centru primatologie. Zpočátku se zdálo, že jde o brutální útok šíleného zvířete, ale zdá se, že všechno je mnohem komplikovanější… Komisař Sharko a Lucie Henebelleová musí vyřešit případ, dřív než si TO, co zabilo Evu Loutsovou, přijde i pro ně. Ukrývá se tajemství zla v DNA?

Tajný deník Hendrika Groena

Tajný deník Hendrika Groena


Hendrik Groen je sice starý, ale sám nemá staré lidi rád. Ještě si chce na světě něco užít! Nechce jen popíjet slabý čaj a pěstovat muškáty, jako to dělají jeho vrstevníci. O svém životě v domově důchodců si píše deník, v němž odhaluje všechny své vzestupy a pády, například pokus o založení anarchistického klubu Staří-ale-ne-mrtví. A když se k němu nastěhuje žena, po které vždy toužil, podnikne něco, co bude mít zábavné, něžné, ale i devastační následky.
Holandský stařík útočí svým humorem nejen na starší čtenáře, ale i na ty, kteří mají do expirační doby ještě daleko.

Vítěz ceny za nejlepší knihu roku 2016 a jeden z nejlepších literárních debutů roku 2014.

Fantastická zvířata

Fantastická zvířata


Alespoň jeden výtisk knihy Fantastická zvířata a kde je najít vlastní téměř každá kouzelnická domácnost v celé zemi. Nyní, po omezenou dobu, mají i mudlové příležitost zjistit, kde žije pětinoh, čím se živí kluběnka a proč není dobrý nápad nechávat za dveřmi mléko pro bodloše.
Jen teď mají mudlové možnost zjistit vše o kouzelných bytostech, nyní navíc v novém hábitě!
 

Dobrá tak akorát


Dlouho jsem si myslela, že opravdový a báječný život začne, až zhubnu, udělám si pořádek ve skříni i v účetnictví, změním účes… prostě až se zlepším. Jenže život začal i bez toho. Je chaotický, stresující, ale skvělý a zábavný! Takže tahle kniha je o tom, co se mi nepovedlo. O tom, co jsem nestihla, pokazila nebo to nedopadlo podle mých představ. Ale taky o tom, že takovýhle život je doopravdy můj a takhle mě baví. Zkrátka že je dobrý tak akorát.
Další porce životních omylů, ale i vtipných postřehů od autorky Šťastného blogu.
Dobrá tak akorát

Pravidla soutěže:

Soutěž o novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 22. května do neděle 28. května.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


8 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá květnovou novinku vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. června 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice