Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o lednové čtení pro celou rodinu od vydavatelství Albatros media

14.01. - 20.01. 2019 | Aktuální soutěže
Náš manžel






















Náš manžel

Jo Jakeman


Kam až byste zašly, abyste se pomstily svému bývalému?
Tři různé ženy spojuje jediné: stejný muž. Imogen opustil Phillip kvůli mladší a hezčí ženě. Během nepříjemného rozvodového řízení se u ní najednou objeví a vyhrožuje, že ji připraví o syna, jestli do konce měsíce nezmizí z jejich domu. Vyděšená Imogen provede něco šíleného. A pak jí nezbývá než bojovat o život. Nečekané spojence najde v bývalé a budoucí ženě svého manžela. Všechny se chtějí pomstít…Podbrdské ženy


Podbrdské ženy

Jana Poncarová


Když chybí mateřská láska, ovlivní to celé generace
Příběh o nelehkých lidských osudech v podhůří Brd na pozadí událostí minulého století. Emílie zažije bolesti války i nástup komunismu – ale možná ještě horší jsou pro ni samota a odcizení, které pociťuje v manželském životě. Také její dcera Jana se cítí zavržená, rodičovské lásky zažila málo a sama ji neumí předat dál. Dokáže poslední z podbrdských žen Johanka zlomit rodinnou kletbu a zbavit se tíže samoty?


Cesta mimořádné ženyCesta mimořádné ženy

Lenka Černá


Průvodce na cestě ke svému šťastnějšímu já od populární koučky a lektorky zdravého životního stylu
Pod zkušeným vedením životní koučky Lenky Černé získáte ověřený manuál života ženy, která se nespokojí s průměrem a chce si užívat své jedinečnosti. Lektorka zdravého životního stylu přináší rady pro řešení nelehkých životních situací, motivuje, jak na sobě pracovat a jak být tvůrkyní vlastního šťastného osudu. Krok za krokem poznáte sama sebe a objevíte svůj skrytý potenciál. Staňte se vědomou ženou, která zná svůj směr a plní si vize!

Příběh malé rebelky


Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky 2

Francesca Cavallo, Elena Favilli


Druhá stovka portrétů významných žen, které neobyčejným způsobem vstoupily do historie.
Že už prvních sto světových rebelek znáte? Nezoufejte! Na přání čtenářů vznikl soubor dalších sto pozoruhodných osobností a poutavých příběhů a pestrých portrétů. Kniha plná dobrodružství a inspirace pro všechny, kdo rádi trochu sní.


Anna ze Zeleného domu


Anna ze Zeleného domu

Lucy Maud Montgomeryová


Nesmrtelný příběh upovídané zrzky v novém ilustrovaném vydání
Jedenáctiletá Anna Shirleyová je sirotek. Po nepříjemných zkušenostech s životem u pěstounů přichází do Zeleného domu na ostrově prince Edwarda. Ačkoliv si přísná Marilla a její laskavý bratr původně přáli chlapce, rozpustilou Annu si brzy zamilují. A tak pihovatá dívenka konečně nachází pravý domov i první opravdovou kamarádku. Legendární kanadský příběh plný optimismu i laskavého humoru se vrací v nezkráceném vydání.


Pravidla soutěže:
Soutěž o lednové čtení pro celou rodinu od vydavatelství Albatros media  probíhá od pondělí 14. ledna do 20. ledna 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá lednové čtení pro celou rodinu od vydavatelství Albatros media.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. ledna 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. února 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka