Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o lednové novinky vydavatelství Albatros media

22.01. - 28.01. 2018 | Aktuální soutěže
Lagom - tajemství spokojeného života






















Lagom – tajemství spokojeného života

Niki Brantmarková


Srdce Aporveru

Lagom, švédské slovo, které znamená ani moc, ani málo, nebo také všeho s mírou. Zkrátka akorát. Lagom je životní styl. Představuje filozofii, jež prostupuje všechny sféry života – promítá se do rodiny, partnerských vztahů, práce, výchovy dětí a také do vztahu k přírodě. Lagom vás naučí nacházet potěšení a krásu ve zdánlivě jednoduchých věcech a vychutnat si radosti života bez zbytečného přepychu.


Srdce Aporveru

David Šenk


Po letech klidu a míru se pohádkovým světem Aporveru šíří temnota. Zemi zaplavují divoké sykony a rozsévají nenávist, strach a zkázu. Podaří se Rolanovi a Prin zániku Aporveru zabránit? Vydejte se spolu s nimi na dobrodružnou cestu neznámými končinami za bájným Ecidilem, v kterém Srdce Aporveru bije z posledních sil. Ten, kdo ho vyléčí, zachrání celý svět.


Nazdar, Vitamíne

Nazdar, vitamíne

Rachel Khongová


Život třicetileté Ruth se neubírá nejšťastnějším směrem. Těsně před Vánoci se rozejde se svým snoubencem a do toho ji překvapí zpráva z domova – její otec Howard Young, uznávaný profesor, ztrácí paměť. Ruth dává výpověď v práci, opouští velkoměsto a vrací se k rodičům, aby jim pomohla poprat se s novou situací. Pro zdraví otce udělá cokoliv, klidně i speciální polévku…  Tragikomický román psaný formou deníku je dojemnou sondou do rodinných vztahů.




Kryptoportál



Kryptoportál

Bobbie Peers


William Wenton – kluk, který umí luštit šifry jako nikdo jiný na světě – se znovu vrací do Institutu. Všechno je tu ale vzhůru nohama a platí přísná bezpečnostní opatření. Příčinou všeho je Abraham Talley. Muž, který už dříve Williama málem připravil o život. Něco tu však nehraje. Komu může William věřit a proč ho trápí podivné záchvaty? A co je vůbec zač ten kryptoportál? Najde v sobě William sílu, aby zachránil ty, které má rád?


Pravidla soutěže:
Soutěž s lednové novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 22. ledna do neděle 28. ledna 2018. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu lednovou novinku vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. ledna 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 27. února 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu hledejte na stránkách Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle