Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o letní balíčky od Pedro a Sparkys

23.07. - 29.07. 2018 | Aktuální soutěže
Máme tu prázdninovou soutěž o dárky pro vaše ratolesti, kterými u nich zaženete nudu i mlsné chutě.
Moje Pedro



















Momentálně si dítka užívají zasloužený oddych od školních povinností. V ideálním případě s nimi trávíte celé dny venku – ať už na dovolené u moře, na výletech po naší vlasti nebo u babičky na zahradě – a ochutnáváte spolu všechny plody léta.

Děti ani v teplých dnech neopouští chuť na sladké a není důvod jim ho odpírat. Pokud ale přípravou dezertů nechcete v létě trávit čas, nebo hledáte lehké mlsání na rodinné výlety, vyzkoušejte novinku od Pedro – želé bonbonky s názvem "Medvídci". Jsou plné ovocných šťáv, neobsahují palmový olej ani umělá barviva a aromata a jsou přirozeně bezlepkové.

Vedle mlsání patří k prázdninám i skotačení a nejrůznější venkovní hry, při kterých se vyřádí celá rodina. O vaši letní zábavu se postarají třeba tyto hračky ze Sparkys:

Lapače s míčky jsou zábavnou hrou s jednoduchými pravidly, takže se do ní mohou zapojit všichni členové rodiny od dětí až po babičky. Stačí jen zaháknout pěnový míček s gumovým očkem za lapač, pořádně natáhnout a pustit. Pak už se jen bavíte tím, jak ostatní pobíhají a snaží se chytit míček do lapače.

S Phlat Ball Chameleonem ve tvaru plochého disku si můžete házet podobně jako s frisbee. Při dopadu na zem nebo do rukou druhého hráče se tenhle disk díky speciální konstrukci vmžiku změní na míč. Jakmile ho stlačíte, vznikne z něj opět disk. A navíc dokáže změnit barvu, když se ho dotknete!
Robocarz jsou skvělou hračkou 2v1, která potěší nejen fanoušky filmových robotických vozů. Jde o robota a automobil zároveň, takže se chlapečkům, možná i jejich tatínkům, jen tak neomrzí.

ULTRA plastelína je speciální hmota s téměř kouzelnými vlastnostmi. Skvěle se tvaruje, natahuje jako žvýkačka, skáče jako hopík, trhá jako papír, nebo se tříští na malé kousky, aniž by způsobila nepořádek nebo se nepříjemně lepila na ruce. Skvělá zábava pro celou rodinu!

Pravidla soutěže:
Soutěž o letní balíčky od Pedro a Sparkys probíhá od pondělí 23. července do neděle 29. července 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá dárkový balíček obsahující balíček Pedro Medvídků spolu s jednou z uvedených hraček.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. července a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. srpna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách www.mojepedro.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda