Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o letní čtení pro celou rodinu od vydavatelství Albatros media

13.07. - 19.07. 2020 | Aktuální soutěže
Krizová kuchařka ze Svatojánu























Krizová kuchařka ze Svatojánu

Eva Francová


Jisté rady, tipy a recepty do nejisté doby.
Jak vařit z omezených zdrojů v době krize? Jak si v domácích podmínkách vyrobit základní drogerii, kosmetiku, léčivé přípravky z bylin a další nezbytnosti? Nenechte nic náhodě a buďte soběstační! Recepty ze Svatojánu vás naučí chytře se uskromnit, udělat si rozumné zásoby, šetřit přírodu i vlastní kapsu a udržet si klidnou mysl.
Do ruky

Do ruky

Daniela Turecká


Vemte to pořádně do ruky! Padesát receptů, na které prostírání nepotřebujete.

Připravte se na padesát vymazlených receptů, které vám ukážou, že pod pojmem streetfood se skrývá víc než olejem nasáklé langoše. I na ulici se dá jíst na úrovni! Stačí k tomu špetka experimentu, kvalitní ingredience a odvaha pořádně se do toho zakousnout. Deset šťavnatých kapitol si pod patronát vzali pořádní chlapi  – třeba Lukáš Hejlík nebo Jan Gemrot. Pojďte se s nimi dobře najíst! Rukavičky k tomu vážně potřebovat nebudete.

Autobiografie Ježíše Krista

Oleg Zobern


Kontroverzní románová mystifikace o jedné z nejvýznačnějších postav našich dějin.
Ježíš Kristus ovlivnil celý svět, ale nezanechal nám žádný svůj text. Román Olega Zoberna se snaží tuto mezeru vyplnit. Jeho Ježíš je cynickým mudrcem, kritickým mozkem, který vidí nedostatky ve svém okolí i na sobě, zdatným manipulátorem, a hlavně člověkem hledajícím smysl v chaotickém světě. Aktuální románová výpověď přináší vhled do složitého světa antického myšlení a s chladnou promyšleností popisuje, jak snadno si lidé vytvářejí idoly a kulty.
vydavatelství Albatros media

Muzeum nesplněných slibů

Elizabeth Buchan


Vstupte. A minulost si vás sama najde…
Praha, 1986. Angličanka Laure přijíždí do Československa, aby se vyrovnala se smrtí svého otce. Život v nesvobodné zemi jí pomůže pochopit až mladý muzikant, disident, s nímž prožije vášnivý vztah. Paříž, současnost. Muzeum nesplněných slibů je místem zmařených nadějí a ztrát. Laure spravuje muzejní sbírky, které sama obohatila bolestnou vzpomínkou na události ze svého pobytu v Praze a těsně po něm.


Svedu to na tebe

Lucie Šilhová


Osm tváří jedné ženy. Od autorky bestselleru Beru to na sebe.
V posteli Šípková Růženka, ve společnosti Popelka a v kuchyni Bětuška s hrncem, co sám vaří kaši. To je můj recept na šťastný život. Můj muž to však vidí jinak. Do postele chce kurtizánu, do společnosti dámu a do kuchyně hospodyňku. Ale proč mu nedopřát místo tří žen rovnou třeba osm? Vždyť každá z nás je báječná. Ohnivá i lenivá. Svá i nesvá. Živá i neduživá. Laskavá i třaskavá. Jen si o nich přečtěte a uvidíte, že by byla škoda některou vynechat.


Pravidla soutěže:
Soutěž o letní čtení pro celou rodinu od vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 13. července do 19. července.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z knižních letních novinek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. července 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. srpna 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek