Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o letní knižní novinky pro děti od nakladatelství GRADA

26.08. - 1.09. 2019 | Aktuální soutěže
Dorotka na táboře




















Dorotka na táboře

Martišková Petra, Krutá Zuzana Dreadka

Copak někdo může mít radost z toho, že ho rodiče na nekonečné tři týdny uklidí na tábor!? Dorotka tedy rozhodně nadšená není. Prázdniny ale umějí překvapovat – třeba tím, že najdete nejlepšího kamaráda v někom, do koho byste to nikdy neřekli, nebo že se neplánovaně stanete detektivem.
Rybářské pohádky


Rybářské pohádky

Pospíšilová Zuzana, Sušina Michal

Rybaření je pohádkové dobrodružství. Zalovte v Rybářských pohádkách a přesvědčte se o tom! Dozvíte se, proč už nikdy nikdo neuloví zlatou rybku, která ryba umí přičarovat lásku a proč mají sumci vousy. Uvidíte, že u vody nebo pod vodou se toho děje daleko víc, než se při pohledu na tiché rybáře zdá.


Malá Ema

Barilová Zuzana, Vydrová Markéta

Už jste někdy viděli prasátko, jak trénuje skok do výšky? Paní sousedku, která se smetákem v ruce honí splašeného králíčka? Nebo baletky, které místo piruet skáčou před bílými myškami na parapety?
Šestiletá Ema tohle všechno už zažila. A ještě mnoho dalších dobrodružství


Trpaslíci z pařezového domečku

Trelová Bohunka, Sušina Michal

Mysleli jste si, že všichni zahradní trpaslíci celý den jen nehybně stojí v lidských zahrádkách? Tak to ani náhodou!
Šestice nerozlučných kamarádů ve špičatých čepičkách vás vtáhne do světa plného kouzel, snů a dobrodružství. Vydejte se s nimi na záchrannou výpravu do tajuplné Říše lesních skřítků
letní novinky GRADA

Kamarádi ze záhrobí

Gecková Iva, Pospíchal Josef

Je to tu sice samý nebožtík, ale mrtvo tu rozhodně není. Za hřbitovní zdí to žije. Sešla se tu povedená společnost – od motorkáře přes starostu až po ukašlaná dvojčata. Co tahle dušičková sešlost nestihla zaživa, to si vynahradí po smrti. Užijte si černý humor.


Pravidla soutěže:
Soutěž o letní knižní novinky pro děti od nakladatelství GRADA probíhá od pondělí 26. srpna do neděle 1. září 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z letních novinek pro děti od nakladatelství GRADA.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 5. září na emailovou adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství GRADA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !