Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o letní novinky vydavatelství Albatros media

24.07. - 30.07. 2017 | Aktuální soutěže
Dobré duše























Dobré duše – Irena Obermannová (Motto)

Do bývalého sklářského městečka Vlčí Úpice přijíždí mladá geniální šachistka Alice, aby tu sehrála simultánní partii se členy místního šachistického kroužku. Krátce po příjezdu však doslova zakopne o mrtvolu místní starostky. Během hry Alice smete figurky z šachovnice a připraví se tím o velkou příležitost. Ale ona už hraje jinou partii... Navzdory policii i všem obyvatelům městečka se snaží vypátrat, co se stalo. Vrah je na tahu. Dá mat, nebo ho Alice zastaví?

Dělám si to sám – Martin Váša (Motto)

knihy Albatros mediaSedmadvacetiletý Martin se snaží. Fakt. Na své blízké si vždy udělá čas, byť na úkor jiných blízkých; část výplaty posílá na spořicí účet, aby ji pak před výplatou zase vybral; má členství v posilovně a (evidentně) umí věci podat tak, že vypadají lépe, než jaké ve skutečnosti jsou. Je sám. Protože má fobii ze seznamek a nevypadá zrovna jako Andrés Sanjuan, asi sám i zůstane. Nebo ne? Najisto ví jediné: Dělá si to sám. A píše si o tom deník.

Noční dravec – Adam Brookes (Kniha Zlín)

Pracoval jako tajný agent pro Brity. Posledních dvacet let ale strávil v čínském pracovním táboře, odkud se mu podařilo utéct. Na každém rohu pekingských uliček mu však hrozí smrt a on se musí naučit, jak v tomhle světě přežít. Protože svět, který znal, se během jeho věznění změnil víc, než si dokázal představit… Tento špionážní thriller vykresluje Čínu bez příkras a zároveň odhaluje praktiky tajných služeb i technicky vyspělý svět kyberšpionáže.

Boží okoBoží oko – Barry Eisler (Plus)

Bezpečí, nebo soukromí? Bezbřehý dohled je jediný způsob, jak zajistit bezpečnost. Právě proto vznikl tajný projekt, který zaznamenává každý telefonní hovor, e-mail a vše, co souvisí s činností na internetu. Evelyn Gallagherová se stará o kamerové sítě a aplikaci na rozpoznávání tváří. Jenže pak odhalí program, který si spojí se záhadnými úmrtími novinářů. Rozpoutá tím válku, v níž má její protivník zásadní výhodu: možnost pohledu Božím okem.
 
Pravidla soutěže:
Soutěž o novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 24. července do neděle 30. července.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


8 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z letních novinek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 31. července a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. srpna 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !