Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Liftea COLAGEN HA+ pro péči o krásnou pleť

18.11. - 24.11. 2019 | Aktuální soutěže

Liftea COLAGEN HA +


















Chcete hýčkat svou pleť nebo přemýšlíte o vánočním dárku pro ženy vám blízké, ať už jde o partnerku, maminku nebo kolegyni či kamarádku?


Zapojte se do naší soutěže a získejte nutrikosmetický přípravek Liftea COLAGEN HA+, který pleť zevnitř vyživuje vysokou dávkou hydrolyzovaného kolagenu v kombinaci s kyselinou hyaluronovou. Je k dostání ve formě prášku, ze kterého se snadno připraví lahodný nápoj s vanilkovou příchutí.

Kolagen známe hlavně z kosmetických přípravků, je však především tělu vlastním proteinem, který podporuje například pružnost a regeneraci kůže, chrupavek a kostí. S přibývajícím věkem však jeho tvorba klesá a snižuje se i síla a odolnost jeho vláken. To může vést k rychlejšímu stárnutí pleti a tvorbě vrásek, podobě jako s věkem se snižující přirozená koncentrace kyseliny hyaluronové. Ta má schopnost vázat velké množství vody, kterou zadrží v tkáni, a tak podporuje její hydrataci a tonus.

Denní dávka doplňku stravy Liftea COLAGEN HA+  obsahuje téměř 10 g hydrolyzovaného kolagenu Peptan, a to v kombinaci s kyselinou hyaluronovou. Podporuje tak krásnou, pevnou a pružnou pleť i potlačení tvorby vrásek. Navíc má příznivý vliv na vlasy a nehty.
COLAGEN HA+





Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.
Pravidla soutěže:
Soutěž o Liftea COLAGEN HA+ pro péči o krásnou pleť probíhá od pondělí
18. listopadu do neděle 24. listopadu 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 390g balení doplňku stravy Liftea COLAGEN HA+, které představuje 30denní kúru pro péči o pleť.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. listopadu na adresu uvedenou u nás v registraci.

Správnou odpověď i více informací o doplňcích stravy značky Liftea najdete na www.Liftea.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !