Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Liftea podzimní bylinnou výbavu

21.09. - 27.09. 2020 | Aktuální soutěže
Liftea podzimní bylinná výbava











Krátící se dny, nevlídné počasí a spousta povinností nejen v rodinách školou povinných, ale také nádherné období plné barev, svěžího vzduchu a dlouhých večerů jako stvořených pro zábavu i odpočinek. Jak s podzimem naložíte, je jen ve vašich rukou. Pokud si ho chcete naplno užít a přeci jen se potřebujete přenést přes některou z jeho stinných stránek, vsaďte na sílu přírodních látek obsažených v přípravcích české značky Liftea. Pro pět výherců máme připravený celý balíček, který tvoří praktickou podzimní bylinnou výbavu.

Výsadní místo v něm má doplněk stravy Liftea Kurkumin s obsahem extraktu z kořene kurkumy, jejíž blahodárný vliv na náš organismus je vskutku rozsáhlý. V chladných dnech míváme častěji chuť na výživné těžší pokrmy, které si po plavkové sezóně rády dopřejeme. Ódu na kurkumin proto zahajme jeho příznivým působením na zdravé trávení a činnost jater. Cenná přírodní látka však podporuje i přirozenou obranyschopnost organismu a správnou funkci dýchacího a kardiovaskulárního systému. Přispívá též k dobrému stav kostí, kloubů, pokožky i nervové soustavy, takže je pro podzimní dny jako stvořená.

V náročnějším období i čase podzimních splínů se hodí i doplněk stravy Liftea Třezalka s výtažky z třezalky tečkované. Téhle nenápadné bylince s typickými žlutými květy je totiž připisován blahodárný vliv na duševní zdraví, emoční rovnováhu i psychiku.

Výherci se mohu těšit také na mast Liftea Herbnasal hýčkající pokožku v okolí nosu v době, kdy je kapesník nejlepší kamarád. V jejím složení najdete esenciální oleje z eukalyptu, meduňky i borovice, tedy bylin, které jsou proslulé svým příznivým vlivem na funkci dýchacího systému.  Doplňují je silice z máty peprné, která se postará o příjemně chladivý efekt, i esenciální oleje z kajeputu, hřebíčku či santalu. Mastička, která krásně voní a příjemně se roztírá, zkrátka přináší bylinnou péči až pod nos.
podzimní bylinná výbava Liftea

Pravidla soutěže:
Soutěž o Liftea podzimní bylinnou výbavu probíhá od pondělí 21. září do 27. září.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s praktickou podzimní bylinnou výbavou: doplňky stravy Liftea Kurkumin a Liftea Třezalka, a také mast Liftea Herbnasal.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. září 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď a podrobnější informace o přípravcích najdete na  Liftea.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice