Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o luxusní MartiDerm Platinum ampule pro krásnou pleť

10.02. - 16.02. 2020 | Aktuální soutěže

MartiDerm Platinum Photo-Age

















Nečekejte na první jarní sluneční paprsky a k rozjasnění pleti vyzkoušejte ampule MartiDerm Platinum Photo-Age. Jejich složení je vyladěné na míru potřebám zralé pleti, které pomáhají zachovat svěží a mladistvý vzhled. Základem jejich úspěchu je kombinace vitamínu C, antioxidačního komplexu a patentované složky Proteum 89+. Balení obsahující 10 ampulek máme připravené pro 3 výherce této soutěže.

Elixírem mládí bývá v souvislosti s pokožkou označován kolagen. Ten je našemu tělu vlastní, ovšem s přibývajícím věkem ubývá. Proto ampule MartiDerm Platinum Photo-Age obsahují hned dvě látky, které tvorbu kolagenu podporují. První z nich není třeba příliš představovat, jde totiž o dobře známý vitamín C. Na produkci kolagenu má však příznivý vliv i Proteum 89+, tedy patentovaný proteoglykan třetí generace. Tento poněkud složitý název označuje složku, která blahodárně působí i na správnou funkci pojivové tkáně a schopnost pokožky využívat vodu.

Díky svému složení pomáhají vitamínové ampule s UV filtrem zpevnit a rozjasnit pokožku a přispívají k potlačení tvorby vrásek.  Ampule se snadno otevírají a obsahují emulzi s lehkou texturou, která se dobře roztírá a rychle vstřebává. Určené jsou pro každodenní péči o pleť na obličeji, krku i dekoltu.

Kosmetické přípravky značky MartiDerm jsou v prodeji na e-shopu www.liftea.cz, kde můžete pořídit i kvalitní bio potraviny nebo ekologické přípravky pro péči o domácnost.
MartiDerm Platinum ampule

Pravidla soutěže:
Soutěž o luxusní MartiDerm Platinum ampule pro krásnou pleť probíhá od pondělí 10. února  do neděle 16. února 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají MartiDerm Platinum ampule pro krásnou pleť.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. března 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Správnou odpověď a podrobnější informace o přípravku najdete ZDE
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !