Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o misku, pamlsky a pivo pro psy od TommiLand.cz

12.02. - 18.02. 2018 | Aktuální soutěže
Pivo pro psy



















Oslavte Valentýna i s Vaším čtyřnohým miláčkem!


Rády sdílíte důležité okamžiky i s Vaším zvířecím parťákem? Pak s ním pořádně oslavte Valentýna a nevynechte ani přípitek. Vyhrajte pro něj vynikající pivo pro psy se silnou a výraznou chutí. Toto pivo je vyrobeno v Belgii, zemi s tradicí piva a Váš pejsek si ho zamiluje. Samozřejmostí je 0% alkoholu. Tento nápoj nejen pročistí ledviny, ale zajistí i potřebný přísun vitaminu B. Třetinka psího piva pro běžnou denní konzumaci vystačí na dva dny, ale při takové příležitosti, jakou je Valentýn, můžete svému mazlíčkovi dopřát celou lahev s klidným svědomím. Velká plemena si pak mohou dopřát lahve i dvě. Pivo pro psy není určeno jen pro sváteční chvíle nebo jen jako nápoj. Skvěle poslouží jako „dochucovadlo“ suchého krmiva. Pokud jím zalijete granule, Váš pes je spořádá s větší chutí nežli samotné. 

Kromě piva pro psy je součástí výhry nerezová miska a také zdravé laskominy pro pejsky značky Dr. Jag. I ty jsou v oblíbené kuřecí příchuti, uzlíky Soft Snack jsou měkčí textury, pamlsky Vital Snack ve tvaru malých kostiček jsou vyrobeny z lehce stravitelné rýžové mouky a obohaceny Omega 3 a 6. Oba druhy mají atraktivní vůni i chuť a poslouží jako zdravá odměna.

NA ZDRAVÍ NAŠICH MAZLÍČKŮ ! 

výhry - TommiLand




























Pravidla soutěže:
Soutěž o misku, pamlsky a pivo pro psy od TommiLand.cz probíhá od pondělí
12. února do neděle 18. února 2018. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s nerezovou miskou, pamlsky a pivem pro psa od TommiLand.cz


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. února 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. března 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu hledejte na stránkách TommiLand.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda