Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o moderní nákupní tašky na kolečkách Rolser

26.11. - 2.12. 2018 | Aktuální soutěže

VELKÉ NÁKUPY

UŽ VÁS NEPŘEKVAPÍ


Už nikdy ohnutá záda a vytahané ruce. Nečekaný velký nákup už vás nepřekvapí, když budete mít při ruce skládací tašku na kolečkách. Rolser tašky uvezou až 50 kg a ještě udělají parádu. Z široké škály modelů vyberete spolehlivě vhodný typ pro těhotnou kamarádku, pro sebe, pro maminku i pro babičku nebo tátu či dědu, mnohé modely jsou totiž také pánské nebo unisexové.


Rolser nákupní skládací taška

na kolečkách Original MF

Rolser nákupní skládací taška Original


Nejúspornější varianta tašky na kolečkách ze všech modelů ROLSER. Velkoobjemovou tašku Plegamatic Original MF během pár vteřin poskládáte i s podvozkem na velikost malé kabelky. Můžete ji tak schovávat jen v šuplíku, za skříň nebo třeba kufru auta.

Vozík Plegamatic uveze až 40 kilo! Vyztužené dno dodá tašce potřebnou pevnost a zajistí, že se po cestě neponičí ani křehký či měkčí náklad. Odlehčené hliníkové ergonomické madlo se tyčí téměř do výšky metru – už žádné ohýbání!


Rolser nákupní taška na kolečkách COM Tweed


Nepromokavá, objemná, s kapsičkami. Jako dělaná na velké nákupy. Unese až 50 kg, a přitom neztratí nic ze své stability či dobré ovladatelnosti. Podvozek 8 je tím nejpevnějším z celé rodiny ROLSER. Dvouúrovňové ergonomické madlo oceníte ve chvíli, kdy potřebujete náklad například nadzvednout. Je také skladná, kola snadno sundáte a přední část s podpěrou lze jednoduše sklopit. Oproti ostatním vozíkům disponuje jak zadní, tak boční oporou. Velká kola jsou jako stvořená pro zdolávání terénních nerovností.
Rolser


Pravidla soutěže:
Soutěž o moderní nákupní tašky na kolečkách Rolser probíhá od pondělí 26. listopadu do neděle 2. prosince 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.výhra - nákupní taška na kolečkách rolser


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají moderní nákupní tašku na kolečkách Rolser Jet Tweed JOY.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. prosince 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěži najdete na stránkách
nákupních tašek Rolser
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !