Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o módní oblečení od Mlékárny Valašské Meziříčí

1.04. - 7.04. 2019 | Aktuální soutěže
Mlékárna Valašské Meziříčí












Mezi stále oblíbenější aktivity patří každoročně jarní detoxikace těla. Jaro je totiž ideální dobou  pro očistu těla. V tomto období je vhodné zavést například odlehčené dny, obzvláště pokud během zimy člověk necvičil a měl nedostatečný přísun čerstvého ovoce a zeleniny.

Nejdůležitější na celé detoxikaci těla je právě to, čím ho zatěžujeme. Kromě vyloučení zahleňujících potravin je důležité jíst pomalu a v klidu, s odpočinkem před a po jídle. Důležité je dodržování pravidelného denního režimu. Navracíme se svým způsobem k tradici předků, kteří jarní předvelikonoční půst dodržovali. Nově objevujeme, že tyto tradice prospívají nejenom našemu tělu, ale i duchu. Pročištění organismu má vliv na snížení podráždění, bolesti hlavy, snížení únavy či doplnění energie. Chce to jen pevnou vůli. To, že se nemusí jednat pouze o trápení a odříkání, ale že jarní očista může probíhat i chutně s odlehčenými jarními recepty, dokládá Mlékárna Valašské Meziříčí recepty na svém Faceboku.

Velikonoce - svátky jara s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Velikonoce s Mlékárnou Valašské Meziříčí
Velikonoce jsou nejvýznamnějším svátkem křesťanů. Pro hodně lidí znamenají Velikonoce především svátky jara, které oslavují probouzení a plodnost přírody, naději a lásku. Dodržují se nejrůznější velikonoční zvyky a tradice, které nás mají zbavit všeho starého, očistit domácnost i tělo od chorob, připravit se na znovuzrození přírody.

„Velikonoce jsou velmi významným svátkem a spousta lidí připravuje mnoho velikonočních dobrot, proto jsme se rozhodli obohatit slavnostní stoly o recepty ve zdravější variantě s využitím našich výrobků Kysané smetany z Valašska a Bílého jogurtu z Valašska," říká ing. Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí.

Pravidla soutěže:
Soutěž o módní oblečení od Mlékárny Valašské Meziříčí probíhá od pondělí 1. dubna do neděle 7. dubna 2019.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

výhra - mlékárna Valmez

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá módní oblečení od Mlékárny Valašské Meziříčí.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. dubna 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. května na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !