Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Möllers Omega 3 s citronovou příchutí

12.02. - 18.02. 2018 | Aktuální soutěže
Möller's Omega 3 s citronovou příchutí











Vitamin D

je pro imunitu nezbytný


Jedním z nejdůležitějších aspektů dobré imunity je bezesporu vyvážená strava zásobující naše tělo správnou kombinací důležitých látek a vitamínů. Mnoho důležitých látek, zejména vitamín D a omega-3 mastné kyseliny, se nachází v mořských rybách. Právě vitamin D napomáhá ke správné funkci imunitního systému a udržuje zdravé kosti, svaly a zuby.


Proč máme nedostatek vitaminu D Möller's Omega 3 s citronovou příchutí

Z normální stravy získáváme pouze 10 % potřebné dávky vitaminu D, zbylých 90 % závisí na našem pobytu na slunci. Problémem je fakt, že v zimních měsících se potýkáme s nedostatkem slunečního záření. Jedině delším pobytem na slunci je tělo schopné si vytvořit dostatečné množství zásob tohoto důležitého vitaminu.

S rostoucím věkem roste i potřeba vitaminu D

U starších lidí bohužel platí, že mají sníženou schopnost tvorby vitaminu D až o 75 % v porovnání s dvacetiletým člověkem. S nedostatkem vitaminu D se potýká vyšší procento žen (47 %) než mužů (36 %). V České republice se s nedostatečností vitaminu D potýká 4,12 milionu obyvatel.

Jak vitamin D úspěšně a dlouhodobě doplňovat

Kromě nechráněného pobytu na slunci je vhodnou volbou pravidelná konzumace rybího oleje z tresčích jater. Möller's Omega 3, pro dospělé nad 50 let, má vysoký obsah vitaminu D. Napomáhá posilovat imunitu, kosti a zuby oslabené věkem. Navíc obsah omega-3 mastných kyselin (EPA a DHA) napomáhá k normální činnosti srdce a mozku. K zajištění potřebného množství vitaminu D stačí každodenní konzumace jedné čajové lžičky. Od ledna k dostání v lékárnách.  

Pravidla soutěže:
Soutěž o Möller's Omega 3, dospělí 50+, s citronovou příchutí probíhá od pondělí 12. února do neděle 18. února 2018. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá Möller's Omega 3 s citronovou příchutí pro dospělé 50+.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. února 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. března 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách www.mollersomega3.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !