Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o mopy TURBO, Ultramat TURBO a Ultramat XL TURBO

21.09. - 27.09. 2020 | Aktuální soutěže
VILEDA







Třásňový expert

na nablýskanou podlahu


Třásňový mop Turbo je přeborníkem v péči o všechny typy tvrdých podlah. Jedinečná hlavice Turbo mopu je tvořená ze dvou druhů třásní. Bílé tvoří 100 % mikrovlákno, jež zajišťuje snadný úklid každodenní špíny, skvělá absorpce je samozřejmostí. Červené třásně jsou ze speciálního abrazivního materiálu, který nepoškrábe podlahu, ale nekompromisně zatočí s každou špínou. Tato červeno-bíla kombinace umožňuje vyčistit i tu nejodolnější špínu jedním tahem. Tenká mikrovlákna totiž perfektně přilnou k podlaze, kde zachytí nečistoty a více než 99 % bakterií, a to bez nutnosti použití čisticích prostředků! Třásňovou náhradu můžete kdykoliv jednoduše odepnout a vyprat v pračce až při teplotě 60 °C.

Plochý mop Ultramat TurboVILEDA ULTRAMAT TURBO


Set mopu a kyblíku je ideálním společníkem pro ty, kdo nechtějí strávit drhnutím podlahy celý den. Jedná se o plochý mop a kbelík se šlapacím pedálem, jenž vám jednoduše a efektivně díky rotačnímu systému vyždímá mop bez jakékoli námahy. Navíc díky unikátnímu tvaru ždímače zabraňuje vystříknutí vody.
Mycí návlek na mop se velice jednoduše připíná pomocí druků. Je vyroben ze dvou druhů vláken, které odstraňují nečistoty a perfektně čistí podlahu. Mikroaktivní vlákna zaručí, že z podlahy jedním tahem setřete mastnotu i šmouhy, abrazivní vlákna pak odstraní i zaschlé nečistoty. Díky obdélníkovému tvaru se snadno dostanete i do běžně těžko dostupných koutků.

Ultramat XL Turbo vám vytře podlahu i zrak!


Tato sestava usnadňuje, urychluje a zefektivňuje úklid všech typů tvrdých podlah. Speciální návlek mycí hlavice obsahuje 2 druhy vláken. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy, abrazivní vlákna lépe uklidí i zaschlé nečistoty. A protože je rozměr hlavice oproti standardnímu Ultramatu Turbo o 20 % větší, s úklidem podlahy budete dříve hotovi.
Plochý mop Utramat XL Turbo byl v kategorii „Mopy“ zvolen Volbou spotřebitelů 2020

 Mopy TURBO, Ultramat TURBO a Ultramat XL TURBO odstraní 99 % bakterií z vaší podlahy jen za pomocí vody!

VILEDA
Pravidla soutěže:
Soutěž o mopy TURBO, Ultramat TURBO a Ultramat XL TURBO  probíhá od pondělí 21. září do 27. září 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají mop TURBO, Ultramat TURBO nebo Ultramat XL TURBO od Viledy.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. září 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách VILEDA.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !