Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nejnovější čisticí kartáček FOREO LUNA fofo

25.03. - 31.03. 2019 | Aktuální soutěže
čistící kartáček FOREO LUNA fofo


















Hned zkraje března jsme spolu s ženami celého světa oslavily Mezinárodní den žen. Švédský beauty brand FOREO proto prohlásil březen za měsíc ve znamení girl power. Nejmocnější zbraní všech žen je sebevědomí. Cítit se dobře ve své kůži vám pomůže i zdravá a zářivá pleť, ke které vám pomůže nejnovější čisticí kartáček LUNA fofo, který funguje jako osobní beauty kouč.


FOREO LUNA fofoKaždá pokožka je jiná a neexistuje žádná univerzální rada, která by fungovala pro určitý typ pleti. Proto je zásadní svou pleť poznat a před správnou péčí ji i pořádně vyčistit. S  tím pomůže novinka FOREO LUNA fofo, která provede profesionální analýzu vaší tváře a vytvoří čisticí program určený přesně pro vás. Kartáček má v  sobě zabudované dva špičkové senzory, které vaši pleť zanalyzují a vytvoří její profil v  aplikaci FOREO ve smartphonu. LUNA fofo měří index hydratace, analyzuje pokožku prostřednictvím údajů v  reálném čase a určuje věk pleti a její typ. Pokaždé, když si budete chtít vyčistit tvář pomocí LUNA fofo, spojí se kartáček automaticky s  aplikací FOREO a vy si můžete bez starostí užít vaší beauty rutinu. Aplikace navíc zaznamenává pokroky a zlepšování stavu vaší pleti.  Protože #foreozenam.

Pravidla soutěže:
Soutěž o nejnovější čisticí kartáček FOREO LUNA fofo probíhá od pondělí 25. března do 31. března 2019. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož  REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá nejnovější modrý čisticí kartáček FOREO LUNA fofo pro krásnou pleť.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. dubna 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Chcete zařadit do svého rituálu pro krásnou pleť tohoto chytrého pomocníka?
Nápovědu najdete na stránkách www.foreo.com
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !