Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o novinky Devatenáct dopisů a 150 věcí, které musíte společně zažít

17.02. - 23.02. 2020 | Aktuální soutěže
Devatenáctv dopisů


























Devatenáct dopisů

Jodi Perryová


Devatenáct. Osudové číslo, které se vine celým tímto příběhem. Píše se 19. leden. Braxtonovi je sedm a Jemmě šest let. Nastěhovala se do sousedního domu a Braxtonův svět byl najednou mnohem barevnější. Uplynulo devatenáct let a to, o čem celá ta dlouhá léta snil, se stalo skutečností: Jemma mu řekla své ano. Byla jeho životní láskou, spřízněnou duší. Byla důvodem, proč se těšil na každé nové ráno. Stačilo však pouhých devatenáct dnů po svatbě a tragická nehoda jim obrátila svět naruby. Od té doby již nic nebylo takové jako dřív. Když se Jemma po dlouhém kómatu vrátila zpátky do života, jako kdyby nic předtím neexistovalo. Ztráta paměti vzala Braxtonovi manželku a jim oběma jejich lásku. On se však nehodlal smířit, začal psát dopisy, dopisy o lepších a šťastnějších časech.


150 věcí, které musíte společně zažít - Bucket list pro kamarádky

Iris Warkusová


Tato kniha patří všem opravdu dobrým kamarádkám, které už spolu hodně prožily, ale ještě toho spoustu chtějí udělat. Čeká na vás řada dalších dobrodružství, výzev a zábavy. A o tom je přátelství. Připravte se na 150 zábavných nápadů, výzev a dobrodružství, které utuží váš vztah. Smích, zážitky, tajemství: To nejlepší v životě se děje s kamarádkou po boku!
150 věcí, které musíte společně zažít - Bucket list pro kamarádky


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky nakladatelství Euromedia probíhá od pondělí 17. února  do neděle 23. února 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z knižních novinek  Devatenáct dopisů a nebo 150 věcí, které musíte společně zažít - Bucket list pro kamarádky.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. března 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda