Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o novinky pro děti Inspektor Vogo a Čmárání pro radost

19.03. - 25.03. 2018 | Aktuální soutěže
Čmárání pro radost



















Čmárání pro radost

Více než 40 originálních nápadů na kreslení

Isabelle Metzenová


Chceš umět kreslit veselé, jednoduché obrázky a barvami jim dodávat život? Ilustrátorka Isabelle ti ukáže, jak se to dělá! Krok za krokem ti jako předlohu nakreslí své nejoblíbenější malůvky. V knížce najdeš spoustu místa, kde si můžeš kresbičky vyzkoušet a nacvičit. Na tvoje pastelky čeká celá řada nevybarvených obrázků. Začni čmárat a nechej se překvapit vlastní kreativitou.

Něco navíc:
Kreativní nápady: ilustrace na blahopřání & dekorativní dárky
Videonávod ke každému projektu

Inspektor Vogo

Škola kreslení a profesionální tipy přímo od Isabelly


Inspektor Vogo

Miloš Kratochvíl


Oskara Bendu štve, že dospělí mají skoro vždycky pravdu, a děti ne. A protože se chce k pravdě taky dostat, rozhodne se, že přestane být dítětem a stane se někým jiným. Konkrétně policistou. Na policii ho skutečně přijmou – jako policejního psa. S šarží inspektora, protože jiná uniforma mu nepadne.

A tak se Oskar Benda alias inspektor Tý Vogo pouští do boje se zločinem. V noci spí připoutaný k posteli, aby ho někdo neukradl, a ve dne honí padouchy s růžovou vodní pistolkou.

 
Pravidla soutěže:
Soutěž o novinky pro děti Inspektor Vogo a Čmárání pro radost  probíhá od pondělí 19. března do neděle 25. března 2018. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají novinky pro děti Inspektor Vogo a Čmárání pro radost od nakladatelství Pikola.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. března 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. dubna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Knížata.cz

Nápovědu hledejte na stránkách Knížata.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice