Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o novinky v řadě Anti-age de luxe kosmetiky Nobilis Tilia

5.10. - 11.10. 2020 | Aktuální soutěže
Sada Luxus hodný královny






















Podzimní novinky od Nobilis Tilia


Česká přírodní značka aromaterapeutické kosmetiky Nobilis Tilia uvedla na trh novinky v řadě Anti-age de luxe!

Tělové Bioaktivní omlazující mléko s anti-age účinkem Okouzlí každou ženu. Pečující mléko vyživuje a obnovuje pružnost pokožky. Obsahuje unikátní látku z kokosového oleje, která působí jako rostlinná alternativa silikonu. Mléko je součástí řady Anti-Age de luxe, která má díky obsahu bioaktivních látek prokazatelné omlazující účinky. Základem produktů je nejluxusnější éterický olej z růže, který nádherně voní a podtrhuje ženskost. Bohatá dlouhotrvající vůně pravé růže prosytí celé vaše tělo, omámí smysly a umocní vaši individuální krásu. Prodejní cena v obsahu 200 ml 899 Kč. Celou Anti-Age řadu naleznete ZDE.

V dárkových sadách naleznete i Sadu Luxus hodný královny obsahující Bioaktivní liftingové sérum a Bioaktivní omlazující krém. O růži se říká, že je balzámem pro rozbouřené emoce. Díky svým pozitivním účinkům na pleť, dokáže mimořádným způsobem regenerovat tkáň, takže výrazně zpomaluje projevy stárnutí. Cena dárkové sady 1 414 Kč.

Celá řada Anti-age de luxe nese certifikát CPK BIO garantující čistě přírodní a bio organické ingredience. V Nobilis Tilia pečlivě dbají na výběr těch nejlepších surovin a šetrný výrobní proces.

Aromaterapeutická péče o tělo vychází z působení přírodních éterických olejů. Kromě přírodního základu, který je pro Nobilis Tilia samozřejmostí, má každý výrobek svoji unikátní vyladěnou složku vonných esencí. Záleží jen na vás, jaké účinky a jakou vůni si vyberete. Při použití na tělo pronikají aktivní éterické oleje pokožkou ke krevním vlásečnicím a přecházejí do krevního oběhu. Tím vyvolávají požadovanou tělesnou reakci jako například snížení oxidačního stresu, zpomalení stárnutí, zvýšení prokrvení a podobně. Zároveň však působí celostně, protože vůně se při použití uvolňuje do ovzduší a prostřednictvím čichu se dostává do limbického centra v mozku. Zde vyvolává reakce na neurochemické úrovni, které ovlivňují psychický stav. Vůně tak působí na emoce, náladu i vzpomínky, dokážou povzbudit, uvolnit při stresu a napětí, harmonizovat. Směsi éterických olejů u jednotlivých výrobků volíme tak, abychom zajistili jejich účinnost podle záměru, který má výrobek naplnit, ale vždy platí základní pravidlo, musí nám prostě vonět.
Nobilis řada Anti-age de luxe


Pravidla soutěže:
Soutěž o novinky v řadě Anti-age de luxe kosmetiky Nobilis Tilia probíhá od pondělí 5. října do 11. října 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají kosmetiku dle pořadí:



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. října 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. listopadu 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky Nobilis Tilia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj