Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o novou motivační knihu Každý den je nový začátek

17.12. - 23.12. 2018 | Aktuální soutěže
Jak se vyrovnat s prohrou, křivdou, bolestí, nespokojeností či nešťastnou láskou? Chybí vám chuť do života, radost či odvaha? Jak najít rovnováhu a smysl života? Mám pro vás lék! Jsou jím laskavé myšlenky pro radost i zamyšlení, povzbuzení i poučení. Myšlenky, které vás proberou z letargie, dodají vám potřebnou sílu a sebevědomí postavit se životu čelem a začít bojovat za své sny, za spokojenější a šťastnější život. Laskavé myšlenky se mohou stát vaším denním mottem, nebo se o ně můžete podělit s někým, o kom víte, že mu chybí chuť, radost ať už do práce nebo do života.

Každý den je nový začátekMilí čtenáři,

vydejte se se mnou na cestu. Na řádcích této knihy na vás čeká spousta myšlenek, výroků, citátů a přísloví, které se věnují tématům, jako je sebeúcta, odpuštění, vděčnost, spokojenost a radost. Kniha plná laskavých myšlenek by vás měla probudit, motivovat a povzbudit, nabít novou silou a chutí, ale i potěšit. Měla by uklidnit vašeho nepokojného ducha a vnést vnitřní klid.
Myšlenky by vás měly inspirovat, dodat sebevědomí i odvahu žít svůj život, tak, jak jste vždy chtěli, přáli sii či snili. Stačí jen chtít, změnit svůj názor i přístup k životu, stanovit si nové cíle. Získáte tak odvahu proměnit svůj obyčejný život za výjimečný život. Být naživu je dar. A být šťastný – to je vaše volba.
Všichni toužíme po míru na celém světě, ale tento svět především potřebuje, aby každý z nás byl v míru sám se sebou. Přeji si, abyste se denně radovali ze života a těšili na každé nové ráno, nový den, nový měsíc, nový rok! A aby vaším cílem byla větší spokojenost a harmonie, radost a životní naplněnost. Váš úspěch a vaše radost je i mojí radostí.

Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinku Každý den je nový začátek probíhá od pondělí 17. prosince  do neděle 23. prosince 2018.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knihu z nakladatelství Vyšehrad Každý den je nový začátek od Jarmily Mandžukové.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. prosince 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. ledna 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách spisovatelky Jarmily Mandžukové
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !