Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o novou revoluční barvu na rty 2v1 a dvoufázový odličovač Dermacol

6.02. - 12.02. 2017 | Aktuální soutěže

Dlouhotrvající barva na rty 2v1


Dermacol barva na rty 2v1














DERMACOL ROZŠIŘUJE

ÚSPĚŠNÉ REVOLUČNÍ RTĚNKY o 3 NOVÉ ODSTÍNY!


Dermacol 16H Lip Colour představuje revoluci v líčení rtů. Dvoufázové složení dodá vašim rtům intenzivní barvu, která vydrží až 16 hodin, a zároveň jim dopřeje ultra jemnou péči. Extrémní dlouhotrvající barva na rty 2v1 vydrží na rtech celých 16 hodin. Nádherné intenzivní barvy vytváří dokonalý vzhled rtů po celý den. Novinku  najdete v prodeji v jedenácti odstínech.

1. barevná fáze – průlomová textura s vysokou pigmentací je rychleschnoucí a výbroně kryje.
2. lesk a péče v krémové fázi – obsahuje přírodní vysoce kvalitní oleje, včelí vosky a a vitamin E. Zabraňuje vysušování, rty zvláčňuje, dodá jim svůdný lesk a plnost.

Waterproof eye make-up remover

Dvoufázový jemný odličovač i na voděodolný make-up
Typ pokožky: Pro všechny typy pleti
Benefity: Oftalmologicky testováno – bez alkoholu
Jemný odličovač očí efektivně a šetrně odstraní i voděodolný make-up. Unikátní složení obohacené o extrakt z chrpy tonizuje a osvěžuje pleť.
barvy Dermacol 2v1

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky Dermacol probíhá od pondělí 6. února do neděle 12. února 2017. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje. výhra - Dermacol


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s novými revolučními barvami na rty 2v1 a dvoufázový odličovač Dermacol.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. února a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry odeslány výhercům nejpozději do 10. března 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na youtube značky Dermacol
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !