Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nový Revital Beta-karoten Vegan pro dlouhotrvající opálení

20.04. - 26.04. 2020 | Aktuální soutěže

Revital Beta-karoten Vegan
















Připravte se na opalování s čistě přírodním zdrojem beta-karotenu


Zima skončila a doba slunečná začíná. Chcete si paprsky užít a nachytat krásné dlouhotrvající opálení? Pomozte svému tělu a zejména pokožce včasným příjmem beta-karotenu. Nový Revital Beta-karoten Vegan pro vás nachystal čistě přírodní složení, které se týká i samotných kapslí.

Nový REVITAL Beta-karoten Vegan obsahuje čistě přírodní extrakty z mrkve a měsíčku lékařského, které jsou významnými zdroji přírodních karotenoidů – luteinu, zeaxantinu a beta-karotenu. Přírodně vázané karotenoidy se ve svém účinku vzájemně doplňují a jsou pro lidský organizmus biologicky dostupnější ve srovnání se syntetickými formami. 

    • Beta-karoten je přirozeným zdrojem vitaminu A, který je důležitý pro udržení normálního stavu pokožky, pečuje o ni a pomáhá jí získat a udržet krásnou barvu po pobytu na slunci. Příznivě také ovlivňuje imunitní systém a podílí se na udržení správného zraku.
    • Měsíček lékařský blahodárně působí na pleť a pokožku, podporuje hojení.
Čistě přírodní je nejen obsah kapslí, ale i kapsle samotné. Ty jsou totiž vyrobeny z celulózy a jsou tedy vhodné i pro vegany.

Připravte se včas na krásné a dlouhotrvající opálení s novinkou od VITARu, tradičního českého výrobce vitaminových doplňků. Revital Beta-karoten Vegan je vhodné začít užívat nejpozději 3 týdny před opalovací sezónou a pokračovat v užívání po celou její dobu. Zakoupíte v lékárně nebo na www.vitar.cz
Revital Beta-karoten Vegan



Pravidla soutěže:
Soutěž o nový Revital Beta-karoten Vegan probíhá od pondělí 20. dubna do 26. dubna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá nový Revital Beta-karoten Vegan pro dlouhotrvající krásné opálení.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. dubna 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. května 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Vitar.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !