Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o podzimní knižní novinky vydavatelství Albatros media

11.11. - 17.11. 2019 | Aktuální soutěže
Tkaničky
























Tkaničky

Domenico Starnone

Křehké vyprávění o manželství a rodinných vztazích.
Co je to rodina a co ji drží pohromadě? Aldovo a Vandino manželství prošlo hned v počátcích těžkou zkouškou. Přetrvalo, je však plné trhlin a stále otevřených ran, o nichž postupně promlouvají oba manželé i jejich dvě děti. Každý z nich jako by ale vyprávěl jiný příběh. Každý má svou pravdu, svou vinu i svou pomstu. Všichni hledají způsob, jak s těmito závazky žít a jak nalézt rovnováhu mezi povinnostmi a osobními touhami.

Eugenie

Jana Poncarová

Osud míchá karty, my hrajeme.
Román je inspirovaný skutečnými osudy Eugenie Egertové Janečkové a plzeňského hotelu Continental. Eugenii jako většinu žen té doby čeká smluvený výhry Albatros mediasňatek. S manželem se stará o chod hotelu, kde prožijí okupaci i válku. Bombardování Plzně hotel poškodí a připraví ji o otce i manžela. Až osvobození americkou armádou přináší do jejího života nejen novou naději, ale i lásku…

Glosy Pavla Maurera

Pavel Maurer

Gastronaut Pavel Maurer vám poradí, jak nejíst, nepít ani nežít blbě.
Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, jsou rozděleny do kapitol, které vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa na nejrůznější témata zahrnující kulturu restaurací, jídelní zvyky a rituály, nebo třeba specifika české i zahraniční kuchyně.

Cilčina cesta


Tatér z Osvětimi: Cilčina cesta

Heather Morrisová

Návrat silného příběhu z Osvětimi nyní z pohledu nejvýraznější vedlejší postavy.
Cilce je pouhých šestnáct let, když ji v roce 1942 odvezou do koncentračního tábora Osvětim-Březinka. Její krása přitahuje nechtěnou pozornost velitelů. O tři roky později ji však místo vytoužené svobody čeká pobyt v gulagu ve Vorkutě. Cilka zde udělá dojem na místní lékařku a začne se starat o nemocné v táboře. Každý den čelí lidskému neštěstí a smrti. Nakonec však navzdory všem prožitým hrůzám zjistí, že má stále v srdci místo pro lásku.




Máme holý ruce - Deník studentky z roku 1989

Magdalena PlatzováMáme holý ruce

Sametová revoluce z pohledu studentky.
Československá socialistická republika, rok 1989. Magdaléně je čerstvých 17 let, chodí do 4.B na pražském gymnáziu, touží po lásce, ale ještě víc po tom žít ve svobodné zemi. Bojí se policejních obušků, ale přesto chodí demonstrovat a Václav Havel je jejím hrdinou. Pak přijde Sametová revoluce. “Máme holý ruce” je autentický deník studentky z doby převratu, ale zároveň i historický román, ve kterém jsou popsány události tak, jak se skutečně staly.


Pravidla soutěže:
Soutěž o podzimní knižní novinky vydavatelství Albatros media  probíhá od pondělí 11. listopadu do neděle 17. listopadu 2019.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá některou z výše uvedených knižních novinkek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice