Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukázky do Lidlu od zpravodajského portálu Rexter

6.04. - 12.04. 2020 | Aktuální soutěže

Ve spolupráci se zpravodajským portálem Rexter přinášíme soutěž o zajímavé ceny. Hrajeme o 3 dárkové poukazy do obchodního řetězce Lidl. Každá poukázka má hodnotu 250 Kč.


Pojďme si partnera naší soutěže alespoň stručně představit. Zpravodajský portál Rexter přináší čtenářům aktuální zajímavosti a recenze ze světa i z domova. V současné době pochopitelně převažují články týkající se tématu číslo jedna, kterým je koronavirus, ale spektrum témat je opravdu široké. Čtenáři se dočtou i například i o televizních hitech jako je seriál Slunečná nebo soutěž MasterChef a nechybí ani rubrika Nadpřirozeno s horoskopy a výkladem snů.

Současná pandemie koronaviru se nějakým způsobem dotýká snad každého. Lidé tráví více času doma a vymýšlejí, jakou zábavou by si zpestřili současné nudné dny. Těžké to mají například sportovní fanoušci, protože všechny významné soutěže a ligy byly minimálně odloženy nebo dokonce zrušeny. To je i případ slavného Wimbledonu, jehož letošní ročník byl definitivně zrušen před pár dny.

Na současné situaci se pochopitelně dá najít i několik pozitivních věcí. Výrazně se díky omezení dopravy zlepšilo ovzduší, v Praze i dalších větších městech klesly nájmy, protože krátkodobý pronájem bytů je na nule a většina lidí rovněž přivítala skutečnost, že došlo k uzavření heren a casin. Poker, ruletu nebo automaty si v současné době zahrajete maximálně na internetu.

A co vlastně v těchto dnech dělat, když se nudíte nebo hledáte zábavu pro děti? Zábavnou činností určitě může být hraní společenských her v rodinném kruhu. U hraní těchto her dítě alespoň na chvíli postí z ruky tablet nebo mobilní telefon a bude s vámi komunikovat :-)
Rexer


Pravidla soutěže:
Soutěž o 3 poukazy do Lidlu probíhá od pondělí 6. dubna do 12. dubna 2020.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají poukaz do Lidlu v hodnotě 250 Kč od zpravodajského portálu Rexter.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. dubna 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. dubna 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Rexter.cz v článku Televizní škola UčíTelka
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice